epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

avojko napisal/-a:Zdravo,
zanima me ali je kdo za omenjeni projekt že nabavil t.i. dihalni balon (AMBU)? Kje ste ga nabavili?
Mislim na to (tu ga nimajo na zalogi) :
https://medicum.si/index.php?route=prod ... uct_id=199

KOUTER napisal/-a:Delajte kar hočete ampak je vse zaman,ker bo medicinsko opremo dobavljal dvorni dobavitelj ne pa tisti,ki je boljši,cenejši.Niti zastonj ne bi šli niti v poskusno obratovanje,ker nikoli ne boste zadostili zahtevam,ki so pisane za določene posrednike, proizvajalce oz.proizvode.Na žalost.

Aktiviraj S.P.je in manjša podjetja da ustvarite množičen pritisk na politične stranke (poslance) naj se spremeni zakon. Delodajalec naj plača delavca in pripadajoče prispevke samo za čas dela - to je edino, kar mu ustvarja prihodek in s tem možnost izdatka. Za bolniško, začasno brezposelnost, dopust, … naj prevzame plačilo v celoti država na račun nekaj večjih prispevkov na delo in davkov.magnum44 napisal/-a: S.P. ji bomo pa še naprej VSE plačevali, tudi v zdravstveno vrečo brez dna,

Žerjavar napisal/-a:Aktiviraj S.P.je in manjša podjetja da ustvarite množičen pritisk na politične strankemagnum44 napisal/-a: S.P. ji bomo pa še naprej VSE plačevali, tudi v zdravstveno vrečo brez dna,

vili napisal/-a:sem imel 10++ let sp do penziona, so res nekaj težili glede zbornice, da se moram včlaniti, ampak sem rekel hebi-ga, sem imel mir..., dobro morda sem kaj zahebal...

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov