Ali imate tudi ostali probleme s kvaliteto pocinkanih vzmetnih podložk DIN 127? Občasno se že ob prvem privitju raztegnejo in jih je potrebno zamenjati. Ali so vzmetne podložke DIN 7980 iz enakega materiala kot DIN 127?
ja res bo tako, vzmetna jekla gredo v nebesa, tja do 1700 N/mm2, uf... , se posipam s pepelom
pa še to, če bo kaj pomagalo..., se mi pa ne ljubi primerjati tabel..., tako na bliz sta zelo podobni, kaj vem no..., če ne celo enaki..., ja morda pa je tudi kdo, ki jih dela iz "federštala", dvomim...
mi ni dalo miru, razlike so v zunanjem premeru, debelini in v koraku...
ja pa so res iz federstala..., super... , me pa vseeno zanim kolikšen je Rm, R0.2 in trdota ..., da ni to samo tisti 12.9 ta ima že ornk Rm... in to je to..., probaj z iskrenjem, če je res federstal ali pa izmeri trdoto, če imaš s čim, tako malo iz zafrkancije..., če smo že toliko zaplezali...
din 127 ima dva tipa, B gladko, in A s privihom, ena je za trde materiale ena pa za mehke, če se ne motim...
sem pa gledal ene indijske, kitajske videe in je surovec okrogl drat, in ga pred krivljenjem v vijačnico valji sploščijo, torej za to deformacijo ne more bit nek hud federstal, se pa pri tem valjanju drat utrdi..., ma kaj vem..., naj še kdo kaj...