STROJNISTVO.com • Poglej temo - Viličar?!

Viličar?!

Kar ne spada nikamor v zgornje kategorije...

Moderator: -M-

Viličar?!

OdgovorNapisal/-a janix7 » 24.8.2006 12:37

Ker sta stara indosa odslužila svoje, sedaj kupujemo nov rabljen viličar z cca 4000 urami!(3tone, diesel oz plin)

Pa me zanima kaj mi priporocate glede na kvaliteto, vzdržljivost, ceno vzdrzevanja?

Zanima me kero znamko mi priporočate! (Linde, Jungheinrich, toyoto oz kaj druzga)
Hvala
:D :roll:
janix7
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a fikus_ » 24.8.2006 13:36

Mi imamo 2, 3 in 7 T STIHL viličarje, starost 3 do 5 let in se dobro obnesejo.

LP
fikus_
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a orodjarna » 25.8.2006 10:04

LINDE je zakon!!
Pol pa dolgo nič potem mogoče Toyote itd..
kar je dobru nej slabu
orodjarna
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a pkoscak » 25.8.2006 20:10

Če praviš da boste kupili rabljen viličar, ti svetujem, da pogledaš za kakšnim cenejšim novim - ker nov je le nov.

Namig: HELI pri Tehnoservisu (ugodna cena in 2 leti garancije).
lp, Peter
pkoscak
Strokovnjak
Strokovnjak

Re: Viličar?!

OdgovorNapisal/-a Metalko » 31.8.2006 22:16

janix7 napisal/-a:Ker sta stara indosa odslužila svoje, sedaj kupujemo nov rabljen viličar z cca 4000 urami!(3tone, diesel oz plin)

Pa me zanima kaj mi priporocate glede na kvaliteto, vzdržljivost, ceno vzdrzevanja?

Zanima me kero znamko mi priporočate! (Linde, Jungheinrich, toyoto oz kaj druzga)
Hvala
:D :roll:

Predlagam, da si pogledaš malo po internetu.Včasih najdeš kakšen dober rabljen viličar od kakšnega podjetja ki menja rabljeno z novo.
Moraš pa paziti, vse kar dilerji prodajajo rabljenih viličarjev je po večini že iztrošeno. Malo ga pobarvajo, očistijo in ti ga prodajajo za generalno obnovljenega.
Poglej na www.pamvilicar.si tukaj sem zasledil viličarje HELI . Imajo jih kar nekaj na zalogi, izgledajo kar luštni viličarji.

:wink:
Metalko
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a scorpio » 19.12.2006 7:20

Heli viličarji so dokaj novi na našem tržišču se pa obnesejo dobro.Motorji so NISAN tak da...

Zadevo poznam ker servisiram tele zadeve.

P.S. Pa še zadeve niso predrage
www.sevi-sp.com
servis marine motorjev
scorpio
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a KATJA » 11.1.2008 8:34

Mi prisegamo na viličarje TOYOTA - cenovno so primerjivi z ostalimi viličarji, vzdrževanje pa je občutno ceneje, rezerne dele se dobi povsod, kar za vse modele viličarjev ne velja. Viličarji TOYOTA so v svetu najbolj prodajani viličarji.
DVIG & NAGIB, d.o.o.
Zadobrovška cesta 75
1260 Ljubljana-Polje
KATJA
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a pkoscak » 11.1.2008 11:53

Mi imamo slab mesec sedaj Linde viličar, smo kupili rabljenega.
Zadeva je hudo dobra in dela odlično, brez problemov ne glede na leta in delovne ure, ki jih ima za sabo.

Strinjam se, da je Toyota dober viličar, ampak tako kot je napisal nekdo malo višje: "LINDE je zakon!! Pol pa dolgo nič potem mogoče Toyote itd..".
lp, Peter
pkoscak
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a KATJA » 27.2.2008 13:38

Tudi mi prisegamo le na viličarje TOYOTA - so precej trpežni, stroški z vzdrževanjem so relativno nizki (redni servis stane cca 190,00 EUR).
Koliko pa stane redni servis viličarja LINDE?
KATJA
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a pkoscak » 27.2.2008 15:44

Žal še ne vem, koliko stane redni servis, ker ga še nismo imeli. Sporočim, ko bo opravljen.

Drugače pa je po mojem brez veze, da se gremo debato v stilu kateri je boljši/slabši, ker bo vsak hvalil svoje in ker se ve, da sta Linde in Toyota oba precej kvalitetna.
lp, Peter
pkoscak
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a doc603 » 28.2.2008 12:37

orodjarna napisal/-a:LINDE je zakon!!
Pol pa dolgo nič potem mogoče Toyote itd..

Se strinjam iz lastnih izkušenj po raznih firmah.
V naši firmi imamo trenutno eno Toyoto, ki kar dobr laufa.
Z Lindami mam pa same dobre izkušnje (tut z električnimi).
Od trdega dela dobiš bolečine...
Naredimo Slovenijo deželo brez bolečin-DELAJMO PAMETNO!
doc603
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a branekas » 1.3.2008 12:16

Pozdravljeni,

Smo uvozniki viličarjev TOYOTA in če vas karkoli zanima v zvezi z viličarji TOYOTA, smo vam vedno na razpolago za odgovore.

Lp
DVIG & NAGIB, d.o.o.
PRODAJA,SERVIS in NAJEM VILIČARJEV
Zadobrovška cesta 75
1260 Ljubljana-Polje
Mob: 041-630-360
www.dvignagib.si
branekas
Novinec
Novinec

Re: Viličar?!

OdgovorNapisal/-a SAJKO » 12.4.2018 21:30

V Revozu so imeli Lindeja (najem), par let nazaj so šli na Toyoto, pa se z viličaristi pogovarjam, pravijo, da je bil Linde dost boljši za delo-vožnja v klanec, speljevanje. Pa imajo menda tud Toyote s hidrostatskim pogonom, tko kot ima Linde. Moraš vedeti, kako bo viličar vožen. Če po klancih, je zakon hidrostatski pogon-je pa dražji. To ima Linde že dolgo dolgo, Toyota ga ima par let, Jungheinrich nekaj dlje. Jaz sem zase kupil Lindeja, rabljenega 4 leta, res je bil drag k pes, ampak mi ni žal, čeprav nardim morda 200-300 ur na leto. Hotel sem pa hidrostatski pogon, ker imam kar klanec iz delavnice. Jungheinricha hidrostata nisem upal kupit, sem slišal nekaj neugodnih stvari (morda sem slučajno glih s takim se menil, ki je imel smolo), za Toyoto hidrostatsko mi pa Revozovci niso pohvalili-tko da je sam še Linde ostal. Če se gre pa za hidrodinamičen pogon, so pa Toyote dobre, ravn tko Jungheinrich.
Plinca jaz ne bi kupil-občasno vozim Jung... plinca 3T, pa je jeklenka 3-4 ure prazna, tko da zmer rezervo sabo vozimo. Stroški plinca so dost večji k dizla. V prejšnji službi smo imel Lindeja dizla s filtrom trdnih delcev, v prostoru, pa ni bil problem. Moj tega filtra nima, pa grem tud v delavnico z njim. Mislim da Linde ni zastonj tolk drag, pa se še zmer prodaja.
Najlažje se odločiš, če probaš vozit ene in druge, dnar je pa itak zmeraj v igri.
SAJKO
Strokovnjak
Strokovnjak

Re:

OdgovorNapisal/-a brlek » 13.4.2018 14:07

branekas napisal/-a:Pozdravljeni,

Smo uvozniki viličarjev TOYOTA in če vas karkoli zanima v zvezi z viličarji TOYOTA, smo vam vedno na razpolago za odgovore.

Lp

Pozdrav!
A ni zastopnik in serviser za TOYOTO in BT - Gorenje trgovina?
brlek
Novinec
Novinec

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov