Napisal/-a SAJKO » 12.4.2018 21:30
V Revozu so imeli Lindeja (najem), par let nazaj so šli na Toyoto, pa se z viličaristi pogovarjam, pravijo, da je bil Linde dost boljši za delo-vožnja v klanec, speljevanje. Pa imajo menda tud Toyote s hidrostatskim pogonom, tko kot ima Linde. Moraš vedeti, kako bo viličar vožen. Če po klancih, je zakon hidrostatski pogon-je pa dražji. To ima Linde že dolgo dolgo, Toyota ga ima par let, Jungheinrich nekaj dlje. Jaz sem zase kupil Lindeja, rabljenega 4 leta, res je bil drag k pes, ampak mi ni žal, čeprav nardim morda 200-300 ur na leto. Hotel sem pa hidrostatski pogon, ker imam kar klanec iz delavnice. Jungheinricha hidrostata nisem upal kupit, sem slišal nekaj neugodnih stvari (morda sem slučajno glih s takim se menil, ki je imel smolo), za Toyoto hidrostatsko mi pa Revozovci niso pohvalili-tko da je sam še Linde ostal. Če se gre pa za hidrodinamičen pogon, so pa Toyote dobre, ravn tko Jungheinrich.
Plinca jaz ne bi kupil-občasno vozim Jung... plinca 3T, pa je jeklenka 3-4 ure prazna, tko da zmer rezervo sabo vozimo. Stroški plinca so dost večji k dizla. V prejšnji službi smo imel Lindeja dizla s filtrom trdnih delcev, v prostoru, pa ni bil problem. Moj tega filtra nima, pa grem tud v delavnico z njim. Mislim da Linde ni zastonj tolk drag, pa se še zmer prodaja.
Najlažje se odločiš, če probaš vozit ene in druge, dnar je pa itak zmeraj v igri.