epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

skarabej napisal/-a:Potrebujem pomoč pri uvozu partov iz različnih direktorijev. Pri sklopu kjer nastopajo parti iz različnih map se mi pojavlja problem prepoznavanja "poti" do posameznega parta. Mislim da je potrebno spremeniti oz. dodati bljižnice v config. Mi lahko kdo kaj več pove o tem...
Še eno malce smešno vprašanje za tiste kateri že vse obvladajo.. Imam skolop z ogromno parti. Kako ga spremeniti, da ga ostali (če ga pošljem po emajlu) lahko vidijo kot "part" (da ni potrebno pošiljati vseh sestavnih delov in sestava. Upam da se zastopimo!!
l.p.
Aleš

zupi napisal/-a:skarabej napisal/-a:Potrebujem pomoč pri uvozu partov iz različnih direktorijev. Pri sklopu kjer nastopajo parti iz različnih map se mi pojavlja problem prepoznavanja "poti" do posameznega parta. Mislim da je potrebno spremeniti oz. dodati bljižnice v config. Mi lahko kdo kaj več pove o tem...
Še eno malce smešno vprašanje za tiste kateri že vse obvladajo.. Imam skolop z ogromno parti. Kako ga spremeniti, da ga ostali (če ga pošljem po emajlu) lahko vidijo kot "part" (da ni potrebno pošiljati vseh sestavnih delov in sestava. Upam da se zastopimo!!
l.p.
Aleš
1. problem: Tools-options-find: SEARCH_PATH, vpišeš pot do tvoje datoteke.
2. problem: Save as - IGES označi FLAT pri file structure.
LP

MC napisal/-a:Še eno malce smešno vprašanje za tiste kateri že vse obvladajo.. Imam skolop z ogromno parti. Kako ga spremeniti, da ga ostali (če ga pošljem po emajlu) lahko vidijo kot "part" (da ni potrebno pošiljati vseh sestavnih delov in sestava. Upam da se zastopimo!!
l.p.
Aleš

vili napisal/-a:v cofig.pro odpri novo vrstico search_path_file s potjo kjer boš imel search.pro datoteko (c:\A_risbe) in v njej vpisane poti map n.pr.:
c:\a_risbe\knjiz
c:\a_risbe\knjiz\mazalke
c:\a_risbe\knjiz\podlozke
c:\a_risbe\knjiz\podlozke\podloz_cu
c:\a_risbe\knjiz\puse
c:\a_risbe\knjiz\sorniki
c:\a_risbe\knjiz\hidravlika
c:\a_risbe\knjiz\valji
c:\a_risbe\knjiz\varovalke
c:\a_risbe\son\plug_320_00400
c:\a_risbe\son\plug_300_00030
c:\a_risbe\son\plug_280_00344