epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Ali misliš, da ti nasvet po You tubu lahko nadomesti znanje in izkušnje živega človeka. Pa se poskusi povezati z miškami, da ti ne bodo požrle sira. Iskreno me veseli, da se izkoristi današnje možnosti pridobivanja digitalne pomoči k osebnemu znanju. Nikdar ne pozabi, da je računalnik le "glupa mašina" ki dela le to kar veš sam brez njegove pomoči narediti, z njegovo pomočjo pridobiš le čas.zvitisir napisal/-a:Obcasno bi potreboval pomoc pri solidworksu... Nica kaj drasticnega zgolj kako uporabno informacijo da ne iscem prevec po youtube in netu... Nakbolje bi bilo da se s kom povezem na messenger in pac obcasno postavim vprasanje. Lahko nakazem kako malenkost ali kak paysafe kartica

tinaj napisal/-a:Prosila bi za pomoč pri izdelavi 3d modela kompleksnejše oblike.
Model je ekstrudiran na dolžino 7 mm in pod odprtim kotom 10°. Pri slednjemu se pojavi problem. SW mi namreč ne dovoli, da bi tako obliko exstrudirala pod kotom, ki je večji kot 0,3-1°. Izpiše mi namreč napako Rebuild errors - try a smaller draft angle.
V priponki je primer.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov