epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

zamot11 napisal/-a:Lambda je požeruh elektrike- vsaj te avtomobilske- in če se le da se ji izogni!
LP Zamot

Sebek napisal/-a:Hvala za odgovore.
Še vedno pa ne vem ali je bolje kupiti peč na lambda sondo ali ne. Verjetno pri zelo homogenih drvih lambda ne prinese veliko. Pri zelo različnih drveh pa se zna lamda kar poznati na izkoristku, saj se po moje peč nebi zapacala tako hitro. Zapacana peč pa ima nižji izkoristek.
Ima kdo izkušnje z takšno pečjo najprej brez lambde in je nato zamenjal ali vgradil lambdo?

Sebek napisal/-a:Hvala za odgovore.
Še vedno pa ne vem ali je bolje kupiti peč na lambda sondo ali ne. Verjetno pri zelo homogenih drvih lambda ne prinese veliko. Pri zelo različnih drveh pa se zna lamda kar poznati na izkoristku, saj se po moje peč nebi zapacala tako hitro. Zapacana peč pa ima nižji izkoristek.
Ima kdo izkušnje z takšno pečjo najprej brez lambde in je nato zamenjal ali vgradil lambdo?

zamot11 napisal/-a:dm84 napisal/-a:zamot11 napisal/-a:Lambda je požeruh elektrike- vsaj te avtomobilske- in če se le da se ji izogni!
LP Zamot
... neumnosti pišeš.
cca 25W elekrtike pokur pa računi če znaš?
Sem pa napisu da to velja za avtomobilsko katere najbrž uporabljajo tudi v kotlih.
Tist kar pri kurjenju prišparaš pri elektriki zgubiš
Bomo šparal pa naj stane kolikor hoče!

Vrni se na Energetsko in procesno strojništvo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov