epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Hidrogenska Tehnologija napisal/-a:
(in ne, NE VEM kaj se zgodi s tistim smešnim odstotkom H2. povejte vi meni. in povejte mi kako ste prišli do tako natančnega odstotka. ker me zanima.)
Kaj pa če se je pisalo kljub zaključenemu testu še vedno naslanjalo na papir?

Hidrogenska Tehnologija napisal/-a:Kaj pa če se je pisalo kljub zaključenemu testu še vedno naslanjalo na papir? A?

1. Kaj vi lahko naredite z eno celico, kar ste "pozabili" napisati, pri teh 1,23V? Nič.
1. Kaj vi lahko naredite z eno celico, kar ste "pozabili" napisati, pri teh 1,23V? Nič.

Da vas popravim "kolega". Najbolj idealna napetost za delanje zmesi HHO plinov je napetost med 13,6V in 14,2V. Naprava proizvaja HHO plin dokler je najnižja napetost 12,4V. Nato se izklopi. No, elektronika izklopi napravo samodejno, ko pade napetost pod 12,4V. To je vsa znanost. Zdaj vam res ne bom opisoval kaj se dogaja pod 13,6V, ker vas bom kot trgovec in kaj-ti-vem-kaj-še-vse-ne, užalil.
Izklopi se kaj? O čem pišete? Kdo pa "tisto" izklopi? Resno vprašanje?! Če mislite na HHO Generator mi pokažite enega, ki se pri tej napetosti izklopi. Ali nadaljuje s pregrevanjem in delanjem pare? A?

Hidrogenska Tehnologija napisal/-a:Se opravičujem, ampak skrajni čas je bil, da se nekdo od "odgovornih" oglasi. Če se že na telefon ne javljate. Vse zapise v obliki "print screenov" imam spravljene. Na zdaj že 41 straneh worda.
Imam nek "predobčutek", da se boste, ne glede na vse svinjarije, ki so jih ti vaši "cenjeni uporabniki" portala natrosili v dosedanjih vpisih, opredelili za njih. Če so vam tipi, ki nekoga označujejo s kretenom cenjeni, potem bi znala biti vsa napisana vsebina na topic: "HHO Generator - Voda je najbolj ekološko gorivo", ntudi na kakšnem drugem mestu precej zanimiv dokazni predmet. Tole, kar se dogaja na strojništvo.com...
Ker želim sodelovati pri podajanju informacij o delovanju HHO Generatorja, vam bom neizmerno hvaležen, da opozorite te vaše "cenjene" uporabnike, naj pazijo na terminologijo, ki jo uporabljajo.
Ste vi pravi naslov?

Vrni se na Energetsko in procesno strojništvo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost