STROJNISTVO.com • Poglej temo - HHO Generator - Voda je najbolj ekološko gorivo

HHO Generator - Voda je najbolj ekološko gorivo

Energetski procesi in postrojenja, njihovo upravljanje...

Moderator: -M-

OdgovorNapisal/-a matej1981 » 31.5.2012 23:38

Imate kakšen dokument s katerim lahko vsaj dokažete verodostojnost? - NE

Imate vsaj registrirano dejavnost, da lahko tako veselo oglašujete na vaši spletni strani? - NE

Torej ste prevarant! (ste opaziLI v VIkanju sarkazem)? - NE

:)
Če ne gre - Ne obstaja!
matej1981
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a Nicomajstr***???*** » 31.5.2012 23:40

Hidrogenska Tehnologija napisal/-a:

(in ne, NE VEM kaj se zgodi s tistim smešnim odstotkom H2. povejte vi meni. in povejte mi kako ste prišli do tako natančnega odstotka. ker me zanima.)

Glede sposobnosti slovenskih tehnikov ne bova... malo se pozanimajte kje se razvijajo in izdelujejo tudi najnaprednejši sklopi nemških avtomobilov, kje zavore za ferrarije...

da ne veste, kaj se zgodi s tem vodikom je že prav žalostno, glede na to da ta vaša naprava temelji ravno na tem
ja teh 0,006% je še preveč... ne bom vam pisal izračuna ker ga tako ali tako ne boste razumeli, kot pa je povedal xstrojnik, ga boste verjetno naprej posredovali kot svoje veliko odkritje
lahko pa sedaj, ko veste kdo sem pridete na obisk in ga bova skupaj preletel, je doma na mizi, tako da brez bojazni

to da se odklopi pri 12.4V vas citiram Naprava proizvaja HHO plin dokler je najnižja napetost 12,4V. če imate osnovno poznavanje elektrolize potem veste, da ste s tem napisali, da se odklopi napajanje

glede alternatorja ste nas pa prav lepo poučili, da se z obrati spreminja napetost, in tako regulirate delovanje vašega izzuma
Kaj pa (če bi bilo po vašem) če se peljem iz brega, z zaprtim dovodom zraka, alternator se še vedno fino vrti, v sesalnem delu se nabira vodik in potem pritisnem plin in buuum...

me pa zanima kaj bom izvedel iz Vzdrževanja o vaših ponudbah in njihovem blaznem zanimanju :)

Pa še ne morem biti tiho ob temle (komentar na graf moči-obrati)
Kaj pa če se je pisalo kljub zaključenemu testu še vedno naslanjalo na papir?

zanimivo si vi to predstavljate merjenje moči... neko pero pa palčki... ne ne tisto je klasičen seizmograf...
sicer graf ni napačen, res se običajno tako ne izrisuje ampak vseeno...
upam, da me boste sedaj razsvetlili s svojim poznavanjem te teme, čeprav sem jo že kar dobro spoznal pri konstruiranju nekih merilnih naprav, ne boste verjeli namenjenih testiranju visokotehnološkega izdelka vgrajevanega v eno najbolj prestižnih nemških avtomobilskih znamk, ja tudi kaj takega zgleda slovenski "šalabajzerski" inžinirji pogruntajo...
Zadnjič spremenil Nicomajstr***???***, dne 1.6.2012 0:52, skupaj popravljeno 3 krat.
Nicomajstr***???***
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a matej1981 » 31.5.2012 23:41

Hidrogenska Tehnologija napisal/-a:Kaj pa če se je pisalo kljub zaključenemu testu še vedno naslanjalo na papir? A?

To je bilo napisano po oddanem postu. Mogoče se je pa res digitalno pisalo naslanjalo na digitalni papir še vedno po testu. Na balkanu se to baje pogosto dogaja. Sploh med volitvami ;)

edit: slovnična napaka. Pozno je že ;)
Če ne gre - Ne obstaja!
matej1981
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a Demz » 31.5.2012 23:51

1. Kaj vi lahko naredite z eno celico, kar ste "pozabili" napisati, pri teh 1,23V? Nič.

:D , 200 let staro znanje, ampak takrat znanstveniki še sploh niso vedeli za atomsko zgradbo elementov, samo slutili so. Bodi pa prepričan, da niso bili neumni!

Na forumih smo vedno na "Ti", ker smo skriti za nicki in nastopamo enakovredno. Tako kot v realnem življenju si tudi tu gradimo svojo podobo. Na strokovnih forumih je ta običajno podkrepljena z dejstvi in v tej tvoji temi smo prav vsi sodelovali z dejstvi, ki jih sodobna znanost ne more ovreči kar tako. Tvoja dejstva do sedaj žal niso bila zadosti podkrepljena.

1. Kaj vi lahko naredite z eno celico, kar ste "pozabili" napisati, pri teh 1,23V? Nič.

Prav, potem pa nič! Sem ti tu že na pol napisal en še vedno zelo atraktiven kemijski recept, pa sem se raje premislil in ga izbrisal.

Tudi o klenkanju očitno ne veš nič, če ne, bi te zaskrbelo, podobno kot če hočeš izračunati koren iz -1

Daj, ne ljubi se mi več ...

Na obisk k meni pa nikar, ker boš potreboval še kaj več od osnov, jaz namreč hočem vedeti dejstva!
Delo krepeli človeka.
Demz
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Nicomajstr***???*** » 1.6.2012 0:10

tole ob 20.22
Da vas popravim "kolega". Najbolj idealna napetost za delanje zmesi HHO plinov je napetost med 13,6V in 14,2V. Naprava proizvaja HHO plin dokler je najnižja napetost 12,4V. Nato se izklopi. No, elektronika izklopi napravo samodejno, ko pade napetost pod 12,4V. To je vsa znanost. Zdaj vam res ne bom opisoval kaj se dogaja pod 13,6V, ker vas bom kot trgovec in kaj-ti-vem-kaj-še-vse-ne, užalil.

ob 23.28
Izklopi se kaj? O čem pišete? Kdo pa "tisto" izklopi? Resno vprašanje?! Če mislite na HHO Generator mi pokažite enega, ki se pri tej napetosti izklopi. Ali nadaljuje s pregrevanjem in delanjem pare? A?

pa vi niste akviziter, vi ste vrtnar s telimi vašimi cvetkami,
da se niti za 3 ure ne spomnete kako ste lagali in sami sebe zvlečete v jamo :D :D :D :D :D

pa, dajte potem povejte čemu odklopi ravno pri 12.4V... ne boste verjeli spet ena številka iz "glave" 12.45+/-0.05V ... na srečo je bil vsaj pri načrtovanju nekdo, ki je vedel kaj dela... (saj za dober denar bi tudi kdo izmed nas v življenje spravil kakšno šaro, če ga potem pri izdelku ne bi omenjali)
Nicomajstr***???***
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a -M- » 1.6.2012 5:50

Hidrogenska Tehnologija napisal/-a:Se opravičujem, ampak skrajni čas je bil, da se nekdo od "odgovornih" oglasi. Če se že na telefon ne javljate. Vse zapise v obliki "print screenov" imam spravljene. Na zdaj že 41 straneh worda.

Imam nek "predobčutek", da se boste, ne glede na vse svinjarije, ki so jih ti vaši "cenjeni uporabniki" portala natrosili v dosedanjih vpisih, opredelili za njih. Če so vam tipi, ki nekoga označujejo s kretenom cenjeni, potem bi znala biti vsa napisana vsebina na topic: "HHO Generator - Voda je najbolj ekološko gorivo", ntudi na kakšnem drugem mestu precej zanimiv dokazni predmet. Tole, kar se dogaja na strojništvo.com...

Ker želim sodelovati pri podajanju informacij o delovanju HHO Generatorja, vam bom neizmerno hvaležen, da opozorite te vaše "cenjene" uporabnike, naj pazijo na terminologijo, ki jo uporabljajo.

Ste vi pravi naslov?

Mene ni nihče klical, niti nisem prejel nobenega zasebnega sporočila. Ne vidim potrebe, da bi me kdo moral klicati...

In še enkrat opozarjam vse, da bom ob objavi neprimernih prispevkov temo zaklenil brez opozorila.
-M-
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a bpod » 1.6.2012 6:30

Tale tema sicer res ne spada na ta forum in si s strokovnega stališča zasluži takojšen izbris. Ampak pri branju sem se pa nasmejal kot že dolgo ne. Kaj takega ne doživiš vsak dan.

Če bi jaz moderiral, bi jo pustil še kakšen dan, da se nasmejimo na zalogo. :lol: :lol:
bpod
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Zaspanc » 1.6.2012 8:49

Torej je pravi ukrep premik teme v oddelek "vse ostalo", glede na neobstoj oddelka "dobra volja je najboljša" :D
Zaspanc
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a hscnc » 1.6.2012 9:46

A danes ni še nič novega?
hscnc
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Zaspanc » 1.6.2012 10:11

Danes se urejajo papirji :)
Zaspanc
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a bpod » 1.6.2012 10:19

Tožbo pripravlja, pa ima seanso s Čeferinom... :lol:
bpod
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a lesy1 » 1.6.2012 13:01

Jaz pa sem se že tako veselil, da mi bo bencin ven iz kesla tekel...in bi ga lahko prodajal.

Pa tako obetavno je bilo za videt :D :D :D

LP
lesy1
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Demz » 1.6.2012 18:19

Kjurc, prehudi smo bili zanj ... :) Kaj bomo pa pol, ko bo akviziterjev zmanjkalo?
Delo krepeli človeka.
Demz
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a 29010707 » 1.6.2012 21:16

Da se nekdo smesi na forumu..ok.
Da pa to objavijo na 24 ur, je pa zalostno....
29010707
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a KOUTER » 1.6.2012 22:35

Ne glede na vse, je pa treba človeku priznati da ima voljo in čas da je v dveh dnevih od objave prvega posta "naklepal" 10 strani ki jih po moje ni še nihče.

Še enkrat: kupim dve enake kosilnice na eno zmontiraš generator druga je orig. brez predelav.Vžgeva obe istočasno in tečeta obe na istih obratih določen čas.

Vprašanje brez debat da dva motorja nista enaka:
KOLIKO MANJ PORABI KOSILNICA Z GENERATORJEM????
Hvala za odgovor.
KOUTER
Strokovnjak
Strokovnjak

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Energetsko in procesno strojništvo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov