epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Hidrogenska Tehnologija napisal/-a:hscnc napisal/-a:Spoštovani.
Ko nisem strokovnjak za hidrogenske tehnologije se ukvarjam z ljudmi ki mi za vsako ceno hočejo prodati lonček z hidrogensko tehnologijo.
Kaj za vraga lapate neumnosti s področja tehnike o kateri nimate pojma. Zraven pretiranega kopiranja postov drugače mislečih, katere hočete prepričati v svoj prav z naučenim besedičenjem trgovca niste postregli z enim relevantim dokazom, razen povezav na svoj www niste navedli nikakršnega verodostojnega vira, predstavili niste nikakršnega preračuna, nikakršnega znanstvenega dokaza, ničesar kar bi dokazovalo vašo prepričanost v svoj prav. Znanja namreč pripovedujejo v drugo smer.
Z nekaterimi Vašimi trditvami se strinjam, vendar ne mi prodajat pravljice o proizvodnji vodika. Kaj bi se se zajebaval z vašim aparatom če lahko vozim s seboj jeklenko vodika, kisika, butana, nosa, helija in ne vem še kakšnega plina in ga po mili volji špricam v karburator........
Ko vpisujete svoje, počasi vedno bolj žaljive vpise, poglejte kaj piše spodaj (Spoštujte mnenja drugih). Oblepili ste me s kretenom in nič koliko drugimi etiketami. To priča o vaši a) nekulturi in b) ignoranci in nepoznavanju nečesa česar še niste videli. Od kod vam pravica pljuvati po nečem česar ne poznate!? To se tiče tudi urednika in administratorja tega foruma, ki dovoli(ta) tako "komunikacijo".
Zdaj pa k vam, dragi "kolega". V prvi vrsti vam tukaj NIHČE ne prodaja ničesar.Podajam informacije, na podlagi katerih se lahko poučite o marsičem. Tudi vam se bom iskreno zahvalil za umik, ker boste s tem dali prostor morda nekomu, ki ni pod vplivom črednega nagona nekolicine "znanstvenikov", ki operirate z nebulozam, kar termin "zajebaval" tudi je. Dejstvo je, da imam več znanja o teh rečeh. Že zavoljo tega ker imam, poleg nekaj več kot trenutno 700 (sedemsto) uporabnikov, HS-VG 60 HHO Generator montiran v avtu od 17. marca. In dosežen povprečen prihranek 27% v primerjavi z obdobjem brez HHO Generatorja. In vsaka vaša konstatacija o "trgovstvu in naučenih besedah" (kakšne pa konec koncev bi le lahko bile?!) potrjuje, da naj nadaljujem. Ker se boste počasi umaknili tistim, ki pa morda vendarle dvomijo v pozitivnem smislu.
"Kolega"! Ponudite se bavarski avtomobilski industriji, ki bo vaše znanje gotovo aplicirala v prakso. Predvsem tole vaše "špricanje" v karburator bi jih vzradostilo. Srečno tudi vam! Iskreno vesel bomvašega odhoda.
Že zavoljo tega ker imam, poleg nekaj več kot trenutno 700 (sedemsto) uporabnikov, HS-VG 60 HHO Generator montiran v avtu od 17. marca.

Hidrogenska Tehnologija napisal/-a: 30.05.2012 12:21
Ker pri tej "predelavi vozila" motor ostane intakten oz. se vanj in v obstoječo tehnologijo vašega avtomobila ne posega, smo tudi tik pred zaključkom homologacijskega postopka, ki omogoča prosto vgradnjo in uporabo HHO Generatorja.
Vse dobro in prijazen pozdrav,
Hidrogenska Tehnologija napisal/-a: 30.05.2012 15:39
Povsem enostavno. Mimogrede... Testiranja se zaključujejo te dni, tako da vam bodo kmalu na voljo tudi ostali rezultati. Ravno porabo merijo in testiranja bodo do konca tega tedna (1.6.2012) zaključena.

Slavcr napisal/-a::lol:
Kar nadaljuj, imenitno se zabavam.
Ker imaš tudi ti premalo znanja - izvoli:
Obstajajo resne naprave za strokovno natančno testiranje motorjev z notranjim izgorevanjem, kjer dobiš verodostojen rezultat, koliko goriva si pokuril in koliko mehanske energije si dobil iz motorja.
Dokler ne boš naredil te meritve, pa kar lapaj ... o klimah, amerikancih in čolnih.

baruna napisal/-a:Slavcr napisal/-a::lol:
Kar nadaljuj, imenitno se zabavam.
Ker imaš tudi ti premalo znanja - izvoli:
Obstajajo resne naprave za strokovno natančno testiranje motorjev z notranjim izgorevanjem, kjer dobiš verodostojen rezultat, koliko goriva si pokuril in koliko mehanske energije si dobil iz motorja.
Dokler ne boš naredil te meritve, pa kar lapaj ... o klimah, amerikancih in čolnih.
Očitno ti samo lapaš, porabo pa si verjetno vsak ve zmeriti, ali pa si natankati gorivo in videti koliko prevoziš?
Ti se samo zabavaj in uživaj, ni moj cilj prepričevati take težke strojnike kot si ti. Moja poraba je realna in to se mi pozna tudi v denarnici, ti pa lahko izpodbijaš do svoje smrti, če ne boš prej sprobal ali pa čez 10 let kupil prav takšen avtomobil.
He, he in LP.

Vrni se na Energetsko in procesno strojništvo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov