Upam, da sem zadel temo.
Torej, kakšen teden nazaj se mi je na Cliotu zlomilo "ohišje" nostanje kljuke na vratih. Tista školjka, kamor daš roko, da potem potegneš kljuko.
Že kakšne pol leta nazaj se mi je to naredilo, pa sem zadaj za to školjko lepo dal košček pločevine in sem vso stvar prav eleganstno zakovičil

. Je držalo pol leta, zdej pa je plastika tako počila, da nisem mel več kam zakovičit.
No in sem dal kolegu to kljuko, da je dal on enemu drugemu kolegu, ki je napacal na zadnjem delu te školjke (ki se ne vedi, ker je v vratih) plastiko. Potem mi je nekej razlagal, da je to ena tekoča masa, kamor zmešaš malo bombaža, da je bolj gosto, dodaš še trdilec in napacaš na željen del in je to rešeno.
Ker pa je to res NAPACAL po celi kljuki, da sem to zadevo, trdo kot kamen brusil debelo uro, me zanima, a lahko to sam tudi doma delam.
Tisti kolega ima baje to maso v 20 litrskem sodu. Pa me zanima, če se to da dobiti v manjših paketih, in kje se to dobi.
Včasih imaš pač doma kaj za popravit, pa je ta zadevo res trda in pride še kako prav.
Se kdo s tem ukvarja, da bi mi vedel več povedati?