epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Shacal napisal/-a:Ne vem ce to spada v ta forum, ampak vseeno. V NX sem pred časom delal stvari s pomočjo ukaza tube. Vse lepo in prav, fajli so bili dolgi okoli 5 pa vse do 10 Mb. Problem pa se je pojavil pozneje. Ko sem dal nato save as je isti fajl kar naenkrat narasel na 50 Mb! Ko grem sedaj delat enako stvar od začetka tudi zavzame okoli 50 Mb! Zanima me, če mogoče Dynavox ali pa Sven vesta zakaj je temu tako. Kar naenkrat so fajli pri katerih uporabljam tube funkcijo enormno veliki. Prosim za pomoč. Nujno.

magnum357 napisal/-a:Še nekaj važnega sem pozabil, govorite, da ni zgodovine. Kolikor sem sam videl, zgodovina JE, in jo lahko tudi normalno popravljaš, kar je po mojem tudi edino pravilno.

magnum357 napisal/-a:Najprej-živeli pirati !
Mi je uspelo dobiti beta verzijo NX6, in celo deluje.

sven napisal/-a:magnum357 napisal/-a: In v tem kontekstu lahko samo citiram enega bolj znanega primorca:"Ma sej nič ne rečem, ma sej niso krivi,
človk mona ne rata, se tak že rodi".
Lp.

Jaz delam z NX že 6 let in ga komaj srednje dobro poznam. Najboljši experti iz Amerike, ki sem jih do sedaj srečal pa morda poznajo 50% sistema.
Običajni CAD uporabnik, pa je pri 20% poznavanju vseh možnosti že expert na kvadrat.

Herminator napisal/-a:Jah prodajalec si bo poskušal vse omisliti in napihniti samo da bi prodal izdelek, kar je logično. Drugače pa če bi bila to tako hudičeva revulucija...zakaj potem toliko reklame.......kajti dejstvo je da se dobro blago samo hvali oz prodaja

Do danes nisem vedel da je Feature Recognition v bistvu njihov patent. In to še izpred veliko let nazaj.
Based on Geometric's feature recognition technology, the solid edge feature recognizer (SE FR) adds parametric feature modeling intelligence to transferred data.

Vrni se na NX, Solid Edge, Teamcenter
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost