epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

ktm1001 napisal/-a:Ponavadi se na predavanja hodi, pa vse zveš.
Nekateri hodijo tudi 2 leti zaporedoma, če prvič na uhah sedijo.
So pa tudi druga najlepša predavanja na faksu, takoj za Fajdiginimi strojnimi elementi.
No torej oba mezinčka na nogah, bi dal če ni Ivanc vsaj 5x razložil vsega na predavanjuh.
Pri merilni občutljivosti je povedal, da ko je bil majhen je na gorenjskem kravo pasel, in ko je kravo kaj prestrašilo je zmeraj domov zbežala
Evo po 6-7 letih se spomnim
Nič kako pridno sošolko pelji na kavo in ti bo vse razložila, vsako leto je ena

macesnovc napisal/-a:ktm1001 napisal/-a:Ponavadi se na predavanja hodi, pa vse zveš.
Nekateri hodijo tudi 2 leti zaporedoma, če prvič na uhah sedijo.
So pa tudi druga najlepša predavanja na faksu, takoj za Fajdiginimi strojnimi elementi.
No torej oba mezinčka na nogah, bi dal če ni Ivanc vsaj 5x razložil vsega na predavanjuh.
Pri merilni občutljivosti je povedal, da ko je bil majhen je na gorenjskem kravo pasel, in ko je kravo kaj prestrašilo je zmeraj domov zbežala
Evo po 6-7 letih se spomnim
Nič kako pridno sošolko pelji na kavo in ti bo vse razložila, vsako leto je ena
Hja mogoče je to res, da nisem bil zelo velikokrat na njegovih predavanjih, saj zato pa sedaj sprašujem. Nekajkrat sem že bil na izpitu pa mi je vedno malo zmanjkalo, zato bi nekatere luknje iz mojih zapiskov in zapiskov drugih rad zakrpal... Menim da je na tem forumu kar nekaj takih, ki bi odgovore z veseljem delili z mano. S tem namenom sem se tudi obrnil sem.
p.s. to je moj zadnji izpit na tem študiju (vse do sedaj sem sproti opravil)
LP

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov