epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

robit napisal/-a:Tega kemppija poznam, ker sem z njim delal. Problem je predvsem v fiksni pištoli, dela na male kolute, kar je normalno za tak tip in namen aparata, intermitenca je bolj v hobby področju, kar tudi ni problem glede na namembnost. Sicer je preprost za uporabo, "trotelziher" zadeva, zaslon z nastavitvami pa je prednost za nekoga, ki nima pojma pri varjenju.
Kaj bosta z njim varila?
Priporočim lahko tudi kak drug varilnik, cenješi ali dražji. Trenutno je noviteta pri nas Fimer. Ponudbo poglejta na www.varesi.si
Za preizkus vseh aparatov (tudi tega minarca 180) me lahko pokličeta.
040 321865 Tibor

robit napisal/-a:Tega kemppija poznam, ker sem z njim delal. Problem je predvsem v fiksni pištoli, dela na male kolute, kar je normalno za tak tip in namen aparata, intermitenca je bolj v hobby področju, kar tudi ni problem glede na namembnost. Sicer je preprost za uporabo, "trotelziher" zadeva, zaslon z nastavitvami pa je prednost za nekoga, ki nima pojma pri varjenju.
Kaj bosta z njim varila?
Priporočim lahko tudi kak drug varilnik, cenješi ali dražji. Trenutno je noviteta pri nas Fimer. Ponudbo poglejta na www.varesi.si
Za preizkus vseh aparatov (tudi tega minarca 180) me lahko pokličeta.
040 321865 Tibor

technoman napisal/-a:Žiw.
jst se sedaj odločam za nakup varilnega aparata. tko bl za hobby program (varjenje ograje, ogrodji, ...)
in razmišlam med inventerskim in MIG/MAG, ker pa MIG/MAG potegne za sabo kar nekaj stroškov se odločam za nakup močnejšega elektrodnega varilnega aparta.
Imate kakšne predloge?

robit napisal/-a:technoman napisal/-a:Žiw.
jst se sedaj odločam za nakup varilnega aparata. tko bl za hobby program (varjenje ograje, ogrodji, ...)
in razmišlam med inventerskim in MIG/MAG, ker pa MIG/MAG potegne za sabo kar nekaj stroškov se odločam za nakup močnejšega elektrodnega varilnega aparta.
Imate kakšne predloge?
@technoman: ne vem kakšna ogrodja (konstrukcije?) imaš v mislih, povej bolj natančno pa lažje kaj priporočam. Ali pa prinesi s sabo kak vzorec, kaj bi rad zvaril, pa bomo poskusili... ker s šibkejšimi mig/mag aparati ne priporočam varjenja kostrukcij (marsikaj se sicer da, če prav pripraviš varjence).
Kakšne ograje? Tudi pocinkane ali inox? Odvisno od tega lažje priporočam inverter, navaden mig-mag, ali aparat na elektrode. Potem pa tudi glede na budžet lahk govorimo o znamkah in modelih.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov