epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Slavcr napisal/-a:Z običajno mazalko je skoraj neizvedljivo, če ne, ne bi tule težil.
Tale BoštjanFova pa bi bila najbrž taprava. Kako pa je s tesnjenjem na konici - kovina na kovino, obe prej ali slej malo poškodovani?
Kje bi jo staknil - v 'štacunah' je še nisem videl??

Slavcr napisal/-a:Z običajno mazalko je skoraj neizvedljivo, če ne, ne bi tule težil.
Tale BoštjanFova pa bi bila najbrž taprava. Kako pa je s tesnjenjem na konici - kovina na kovino, obe prej ali slej malo poškodovani?
Kje bi jo staknil - v 'štacunah' je še nisem videl??

w_polo_w napisal/-a:Lep pozdrav!
Tudi sam sem nabavil rezkalni stroj ALG sicer 200 pa nebi blo slabo če bi imel kakeršnokoli dokumentacijo o stroju ker jo nikjer ne najdem bi bil zelo vesel če bi lahko prišel saj do dokumentacije za ALG 100.
Tak da bi lepo prosu če bi se dalo skopirat al pa v kaki digitalni obliki dobit.
ze v naprej se zahvaljujem.
Lp polo

planinc425 napisal/-a:w_polo_w napisal/-a:Lep pozdrav!
Tudi sam sem nabavil rezkalni stroj ALG sicer 200 pa nebi blo slabo če bi imel kakeršnokoli dokumentacijo o stroju ker jo nikjer ne najdem bi bil zelo vesel če bi lahko prišel saj do dokumentacije za ALG 100.
Tak da bi lepo prosu če bi se dalo skopirat al pa v kaki digitalni obliki dobit.
ze v naprej se zahvaljujem.
Lp polo
Će kdo želi pri meni je original knjiga proizvajalca.
Dobro pa je navesti od kje je kdo...
BorisPlaninc
Krško 031 319 052

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov