epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

tehnik napisal/-a:Mogoče kdo ve ali spremlja subvencioniranje samozaposlitve v letošnjem letu ? So že porabili vsa sredstva?

tehnik napisal/-a:Super zakl. Kot bi vedel kdaj postaviti to vprašanje. Bo treba še eno leto počakat. Na Gorenjskem vse firme s področja strojništva crkujejo ali životarijo in čakajo na denar z neba. Bo treba kar na svoje pa začet migat.

S tem, ko se izkažeš s svojimi sredstvi daš neko minimalno garancijo, da si "poslovno oz. pridobitno" sposoben.

foto napisal/-a:Jaz sem bila v soboto na svetovalnem intervjujo na izobraževalnem centru Prah. Do mene so se obnašali zelo nekorektno in nestrokovno. Imela sem jasno zastavljeno poslovno idejo. Od sedanjega najmenika bi prevzela digitalnifoto studijo. Studijo dobro stoji im ima dovolj prometa, dosedanji najemnik pa se seli v Celje zaradi povečanega obsega dela. Ker vedno bolj prodira v trg digitalne fotografije mu je dosedanji prostor premajhen. Težili so mi, da nimam lastnih sredstev. Od kje pa mi bodo, če sem brezposelna? Ne vem zakaj ponujejo sredstva za brezposelne, ko dobro vedo, da ti nimajo lastnih sredstev.
Je imel že kdo podobno izkušnjo?

zakl napisal/-a:4500€ je misljeno kot nadomestilo za vse dajatve za dobo 24 mesecev, in ne kot za osnovni oz začetni kapital.

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost