STROJNISTVO.com • Poglej temo - HHO Generator - Voda je najbolj ekološko gorivo

HHO Generator - Voda je najbolj ekološko gorivo

Energetski procesi in postrojenja, njihovo upravljanje...

Moderator: -M-

OdgovorNapisal/-a -M- » 31.5.2012 21:51

Se opravičujem, da nisem spremljal celotne teme od začetka ampak sem bežno prebral le nekaj prispevkov... Je pa zato moje vprašanje toliko bolj pomembno od ostalih uporabnikov portala strojnistvo.com(pa brez zamere vsem strokovnjakom) :

KAKO ME LAHKO STROKOVNO PREPRIČATE(kot moderatorja),DA NE ZAKLENEM ALI IZBRIŠEM TEME?

Nikakor nisem na strani naftnih lobijev niti na strani tistih, ki "samo kritizirajo". A vseeno 100% zaupam nekaterim cenjenim uporabnikom portala strojnistvo.com, kateri so mi pomagali tako teoretično, kot si tudi umazali roke, ko sem potreboval pomoč!

In ker to ni klepetalnica prav tako napročam, da se ne citira vsakega prispevka posebej, saj sodelujoči v tej temi prav dobro vedo, komu je kateri odgovor namenjen.
-M-
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a matej1981 » 31.5.2012 21:51

sneta skira napisal/-a:Glede na vašo trditev, da je možno pri uporabi plina kot goriva skupaj z generatorjem doseči največje prihranke goriva.
Konkretno vprašanje. Ali je možno generator vgraditi v plinski kotel za ogrevanje stanovanja moči cca. 25kw? (lahko navedem tudi tip kotla, če je to bistven podatek), kvaliteta zemeljskega plina po specifikaciji dobavitelja, ki ga ne bom omenjal zaradi reklame.
Kakšen prihranek pri porabi plina lahko pričakujem?.

Do 30%

:)
Če ne gre - Ne obstaja!
matej1981
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a Hidrogenska Tehnologija » 31.5.2012 21:53

matej1981 napisal/-a:"Podjetje HIDROGENSKA TEHNOLOGIJA je v sklepni fazi pridobivanja vse potrebne dokumentacije"
odgovor na link: nekako se mi zdi podobno zadnjih denarnih verig oz. piramid :)

In ta slepna faza bo trajala ;)

Dragi "kolega",

vi sploh ne veste kaj beseda "kolega" pomeni. Ne veste niti to, da HHO izraz, kot tak je ničen. Obsaja H2O in H2O2. Zakaj in kako boste morali preverit sami.
Do sedaj VEM da:
- prodajate te umotvore ilegalno (potrebujete dokaz na tem forumu?)
- nimate NOBENE dokumentacije, ki bi izkazala verodostojnosti vašega pisanja
- ni dokaza da bo v AUTODATI kdarkoli nastopil izraz HHO
- če ni v EU opredeljen izraz HHO, je izključeno, da bo le ta nastopil v AUTODATI

Se strinjam, da se vikava, le tako lahko strokovni forum ohraniva na nekem nivoju.

Še vedno pa niste odgovorili na moja konkretna vprašanja oz. zahteve.

Da preoblikujete podjetje v d.o.o. (po vaše doo) pa je edina razumna rešitev.

S spoštovanjem, matej1981

ps: AUTODATO poznam do zanjega bita :)

Človek! Pa vi resnično vse veste! (je potrebno poudariti, da v zadnji stavčni zvezi mrgoli sarkazma?)

Kje vidite doo brez ločil? Pa vi ste polni strokovnega znanja z mnogih področij! Alternator, pravno zakonodajo, zakonodajo za trgovsko/zastopniško dejavnost... Celo Autodato poznate do zadnjega bita.

Se vam ne zdi, da se vam vaše zlato perje ni posušilo še od prejšnjega vpisa pa že pretegujete krila?
Hidrogenska Tehnologija
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Hidrogenska Tehnologija » 31.5.2012 22:01

-M- napisal/-a:Se opravičujem, da nisem spremljal celotne teme od začetka ampak sem bežno prebral le nekaj prispevkov... Je pa zato moje vprašanje toliko bolj pomembno od ostalih uporabnikov portala strojnistvo.com(pa brez zamere vsem strokovnjakom) :

KAKO ME LAHKO STROKOVNO PREPRIČATE(kot moderatorja),DA NE ZAKLENEM ALI IZBRIŠEM TEME?

Nikakor nisem na strani naftnih lobijev niti na strani tistih, ki "samo kritizirajo". A vseeno 100% zaupam nekaterim cenjenim uporabnikom portala strojnistvo.com, kateri so mi pomagali tako teoretično, kot si tudi umazali roke, ko sem potreboval pomoč!

In ker to ni klepetalnica prav tako napročam, da se ne citira vsakega prispevka posebej, saj sodelujoči v tej temi prav dobro vedo, komu je kateri odgovor namenjen.

Se opravičujem, ampak skrajni čas je bil, da se nekdo od "odgovornih" oglasi. Če se že na telefon ne javljate. Vse zapise v obliki "print screenov" imam spravljene. Na zdaj že 41 straneh worda.

Imam nek "predobčutek", da se boste, ne glede na vse svinjarije, ki so jih ti vaši "cenjeni uporabniki" portala natrosili v dosedanjih vpisih, opredelili za njih. Če so vam tipi, ki nekoga označujejo s kretenom cenjeni, potem bi znala biti vsa napisana vsebina na topic: "HHO Generator - Voda je najbolj ekološko gorivo", ntudi na kakšnem drugem mestu precej zanimiv dokazni predmet. Tole, kar se dogaja na strojništvo.com...

Ker želim sodelovati pri podajanju informacij o delovanju HHO Generatorja, vam bom neizmerno hvaležen, da opozorite te vaše "cenjene" uporabnike, naj pazijo na terminologijo, ki jo uporabljajo.

Ste vi pravi naslov?

Vse dobro in prijazen pozdrav,
Zadnjič spremenil Hidrogenska Tehnologija, dne 31.5.2012 22:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Hidrogenska Tehnologija
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a matej1981 » 31.5.2012 22:02

In takšen odgovor je od zastopnika nove tehnologije v avtomobilizmu.

- da - opažam sarkazem (poslovna deformacija)
- da - poznam pravo (hobi)
- da - poznam alternatorje (služba in bivša služba)
- da - poznam AUTODATO (služba in bivša služba)
- da - poznam institucije, katere se ubadajo s prevaranti (uganite:)) in
- da - počasi zgubljam potrpljenje in me preleteva misel, da bi se obrnil na njih

Če ne morate dokazat meni in tem forumu o legalnosti vaše prodaje vodikovih "bomb" je boljše da se umaknete in živite v svojem svetu.

LP
Če ne gre - Ne obstaja!
matej1981
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a Hidrogenska Tehnologija » 31.5.2012 22:05

matej1981 napisal/-a:In takšen odgovor je od zastopnika nove tehnologije v avtomobilizmu.

- da - opažam sarkazem (poslovna deformacija)
- da - poznam pravo (hobi)
- da - poznam alternatorje (služba in bivša služba)
- da - poznam AUTODATO (služba in bivša služba)
- da - poznam institucije, katere se ubadajo s prevaranti (uganite:)) in
- da - počasi zgubljam potrpljenje in me preleteva misel, da bi se obrnil na njih

Če ne morate dokazat meni in tem forumu o legalnosti vaše prodaje vodikovih "bomb" je boljše da se umaknete in živite v svojem svetu.

LP

Lepo prosim, kontaktirajte "jih".
Hidrogenska Tehnologija
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Nicomajstr***???*** » 31.5.2012 22:08

-M- napisal/-a:

izbrisati bi bilo škoda, da bo vsaj kakšen, ki bi se drugače opekel pri nakupu prej dobro premislil,

zakleniti pa zelo primerno, ker se tako kot prodajalec, tudi drugi uporabniki obnašamo na meji primernega takemu forumu... ampak s takšnim sogovorcem se je težko pogovarjati drugače, kot pa se spustiti na njegov nivo... težko se drži strokovnost, če se je potrebno prerekati o čistih osnovah osnov, ko pa želiš izvedeti nekaj konkretnega, pa tema z odgovorom čudežno zavije s te poti

aja, pa še rad bi videl post v katerem vas G.HidrogenaTehnologija kdo naslavja s kretenom...
Zadnjič spremenil Nicomajstr***???***, dne 31.5.2012 22:22, skupaj popravljeno 2 krat.
Nicomajstr***???***
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a matej1981 » 31.5.2012 22:10

Hidrogenska Tehnologija napisal/-a:Lepo prosim, kontaktirajte "jih".

Vaša želja - moj ukaz!

Pokazali ste tudi vaš osebni pristop in obraz. Sploh, da ne govorimo o verodostojnosti vaše dejavnosti. Mogoče je vsaj to komu kaj pomagalo.
ps: Garancije ne morate nudit na nekaj, kar v EU sploh ni priznano ;)

pa LP
edit: vaše dejavnosti (ne naše)
Zadnjič spremenil matej1981, dne 31.5.2012 22:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Če ne gre - Ne obstaja!
matej1981
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a Demz » 31.5.2012 22:12

Hidrogenska Tehnologija napisal/-a:
Najbolj idealna napetost za delanje zmesi HHO plinov je napetost med 13,6V in 14,2V. Naprava proizvaja HHO plin dokler je najnižja napetost 12,4V. Nato se izklopi. No, elektronika izklopi napravo samodejno, ko pade napetost pod 12,4V. To je vsa znanost. Zdaj vam res ne bom opisoval kaj se dogaja pod 13,6V, ker vas bom kot trgovec in kaj-ti-vem-kaj-še-vse-ne, užalil.

.......

-----------

(prej sem se na mojo največjo nesrečo zatipkal, ko se je izpisalo 13,4)

1. Za elektrolitski razklop vode je najbolj idealna napetost 1,23 V! Vse kar je več, gre v pregrevanje elektrolita in krepko zmanjševanje izkoristka elektrolize.

2. Kakšna mešanica plinov HHO je to, ki jo že celo večnost omenjaš? Molekula vode je res sestavljena iz dveh atomov vodika in enega atoma kisika, kar lahko nek šarlatanski trgovec zares zapiše kot HHO, strokovno se pa piše kot empirično H2O, strukturno pa HOH, tudi disociira v H+ in OH- , skratka - na strokovnem forumu hočeš manipulirati z nami populistično !?
Ampak ti govoriš o mešanici plinov HHO, ki so produkt elektrolitskega razpada vode. Razen žlahtnih plinov vsi ostali plini vedno nastopajo v dvoatomarni obliki, torej H2 in O2 ! Spet nekaj populističnega. Zakaj je tako? - v šoli bi se učil in bi se kasneje lažje izognil blamažam!

3. Ogljikovodiki pri povišanem pritisku in temperaturi razpadajo iz višjih na nižje molekule ogljikovodikov (predvsem alkanov), pri tem se pojavlja tudi prosti vodik, ki je vedno dvoatomaren H2, kot sem že zgoraj omenil. Torej gorivo že v fazi komprimiranja in zgorevanja tvori določeno manjšo količino prostega vodika, ki bi po tvoji razlagi nekje zgoraj delovala katalitično na proces izgorevanja.
Naj omenim, da je ta prisotnost prostega vodika v procesu izgorevanja v motorjih ravno povzročitelj klenkanja, (kar si priznal, da ne poznaš, kaj to je), zato se za gorivo v Ottovih motorjih uporablja močno razvejane molekule ogljikovodikov, v dizlovih pa kontra ...

4. Tudi jaz ne verjamem, da lahko dobiš za tole homologacijo. Ko jo boš dobil, bo zadeva itak vsepovsod objavljena in bomo rade volje dali kak € več za sistem, ki je učinkovit in preverjen, brez skrbi.

So k meni že prihajali (in še prihajajo) fantje v delavnico po NR varilno žico, da si bodo naredili tole celico, pa mi kasneje ni še nihče pokazal koliko dejansko profitira. Običajno so to fantje brez šihta in pač morajo nekaj delati. Teoretičnega znanja pa tudi očitno ne, vse kar vedo, so si ogledali na YouTube-u.

Čisto na začetku si napisal, da so ti odsvetovali promocijo na strokovnih forumih, le zakaj jih nisi ubogal, nejeverni Mustafa?
Delo krepeli človeka.
Demz
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Hidrogenska Tehnologija » 31.5.2012 22:26

Nicomajstr***???*** napisal/-a:
-M- napisal/-a:

izbrisati bi bilo škoda, da bo vsaj kakšen, ki bi se drugače opekel pri nakupu prej dobro premislil,

zakleniti pa zelo primerno, ker se tako kot prodajalec, tudi drugi uporabniki obnašamo na meji primernega takemu forumu... ampak s takšnim sogovorcem se je težko pogovarjati drugače, kot pa se spustiti na njegov nivo... težko se drži strokovnost, če se je potrebno prerekati o čistih osnovah osnov, ko pa želiš izvedeti nekaj konkretnega, pa tema z odgovorom čudežno zavije s te poti

Se opravičujem!? Vi to resno? Vi ste se "spustili" na moj nivo. Dobesedno res ste se spustili. In šli še nižje, spoštovani "nicomajstr". Vse sem vam odpisal. Dal v razmislek. Ste vi v procesu izobraževanja, na katerega ste se ničkolikokrat obesili, morali kaj potruditi, ali vam je profesor vse prinesel "k riti"?

Kaj dela alternator? Fuzijo? Naredili ste celo zannost okoli alternatorja.
Koliko idealne napetosti potrebujemo? Napisano...
Koliko zmesi HHO plinov? Napisano.
Kaj to HHO plini sploh so? Napisano.
itd...

Vse, ampak povsem vse odgovore ste dobili in vmes pisali o "kretenih", "nakladačih", "prevarantih",...

In imate obraz in se na najbolj prefinjen način spreobrniti, umiti roki in nikomur nič?!

Veste, da sem vedel kaj me čaka, ko se pojavim na tovrstnem forumu? To sem vam napisal že nekje na začetku. In veste zakaj sem se oglasil? Ker je to ena prečudovita izkušnja, dobiti servirano vso človeško svinjarijo, ki se kaže skozi terminologijo, ki jo posamezni "pisci" uporabljajo. To je en čudovit trening kako reagirati v kasnejših primerih, ko se bodo začeli dogajati podjetju Hidrogenska Tehnologija. Ko bo nasproti stal človek z imenom in priimkom. Ko bo želel vedeti kaj ta "umotvor" je. ta "lonček". Kot se je to dogajalo AMPAK PRAV VSEM posameznikom, ki so prišli med ljudi z nečim novim. Ker, če bi vi, dragi moji "kolegi" vedeli za kaj gre, bi to uporabljali. Pika. Ker pa tega ne poznate - in vas zaradi tega nikakor ne morem obsojati, saj tudi sam vem, da ne vem prav veliko - ste pripravljeni kot pobesneli psi, ki jih "mineva potrpljenje" nekoga dobesedno zažgati na grmadi. In nekdo, ki naj bi vsemu navkljub moral malo administrirati vse skupaj, se oglasi, ko je meja kakršnega koli okusa pač že, že zdavnaj presežena.

Veste kaj me žene naprej? To, da sem se samo danes štirikrat usedel v avto s HHO Generatorjem in se s tremi svojimi otroki peljal ceneje kot pred 17. marcem ter se vrnil nazaj v svoj s.p.

In ko tole oddam, bom pritisnil še en "PrtSc" in arhiviral še en vpis več.

Hidrogenska Tehnologija
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a matej1981 » 31.5.2012 22:33

Boste nam končno predstavili kakšen dokument, ki po zakonu dovoljuje vgradnjo vašega generatorja? Glede na to, da so jih ocarinli že 40, bi morali imeti kakšen poskeniran dokument.

S spoštovanjem in LP
Če ne gre - Ne obstaja!
matej1981
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a hscnc » 31.5.2012 22:40

Hidrogenska Tehnologija napisal/-a:[quote="hscnc"
Ko vpisujete svoje, počasi vedno bolj žaljive vpise, poglejte kaj piše spodaj (Spoštujte mnenja drugih). Oblepili ste me s kretenom in nič koliko drugimi etiketami. To priča o vaši a) nekulturi in b) ignoranci in nepoznavanju nečesa česar še niste videli. Od kod vam pravica pljuvati po nečem česar ne poznate!? To se tiče tudi urednika in administratorja tega foruma, ki dovoli(ta) tako "komunikacijo".

Zdaj pa k vam, dragi "kolega". V prvi vrsti vam tukaj NIHČE ne prodaja ničesar. ;) Podajam informacije, na podlagi katerih se lahko poučite o marsičem. Tudi vam se bom iskreno zahvalil za umik, ker boste s tem dali prostor morda nekomu, ki ni pod vplivom črednega nagona nekolicine "znanstvenikov", ki operirate z nebulozam, kar termin "zajebaval" tudi je. Dejstvo je, da imam več znanja o teh rečeh. Že zavoljo tega ker imam, poleg nekaj več kot trenutno 700 (sedemsto) uporabnikov, HS-VG 60 HHO Generator montiran v avtu od 17. marca. In dosežen povprečen prihranek 27% v primerjavi z obdobjem brez HHO Generatorja. In vsaka vaša konstatacija o "trgovstvu in naučenih besedah" (kakšne pa konec koncev bi le lahko bile?!) potrjuje, da naj nadaljujem. Ker se boste počasi umaknili tistim, ki pa morda vendarle dvomijo v pozitivnem smislu.

"Kolega"! Ponudite se bavarski avtomobilski industriji, ki bo vaše znanje gotovo aplicirala v prakso. Predvsem tole vaše "špricanje" v karburator bi jih vzradostilo. Srečno tudi vam! Iskreno vesel bomvašega odhoda.

Spoštovani kolega ali kakorkoli že.
Zelo huda obtožba je tale z kretenom. Sami ste to izjavili in sami nosite posledice. Kar ste napisali v repliki je plod Vaše domišljije katera stoji na trhlih nogah. Kar se zadeva pljuvanja ste verjetno edino Vi ostali brez sline.
Svetujem pa Vam da se z svojim pesniškim izražanjem za nekaj časa umaknete in v miru premislite kaj je narobe.

V vednost, Iskra Avtoelektrika, po novem Letrika, nima nič skupnega z "skupino Iskra".
hscnc
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Hidrogenska Tehnologija » 31.5.2012 22:52

Demz napisal/-a:
Hidrogenska Tehnologija napisal/-a:
Najbolj idealna napetost za delanje zmesi HHO plinov je napetost med 13,6V in 14,2V. Naprava proizvaja HHO plin dokler je najnižja napetost 12,4V. Nato se izklopi. No, elektronika izklopi napravo samodejno, ko pade napetost pod 12,4V. To je vsa znanost. Zdaj vam res ne bom opisoval kaj se dogaja pod 13,6V, ker vas bom kot trgovec in kaj-ti-vem-kaj-še-vse-ne, užalil.

.......

-----------

(prej sem se na mojo največjo nesrečo zatipkal, ko se je izpisalo 13,4)

1. Za elektrolitski razklop vode je najbolj idealna napetost 1,23 V! Vse kar je več, gre v pregrevanje elektrolita in krepko zmanjševanje izkoristka elektrolize.

2. Kakšna mešanica plinov HHO je to, ki jo že celo večnost omenjaš? Molekula vode je res sestavljena iz dveh atomov vodika in enega atoma kisika, kar lahko nek šarlatanski trgovec zares zapiše kot HHO, strokovno se pa piše kot empirično H2O, strukturno pa HOH, tudi disociira v H+ in OH- , skratka - na strokovnem forumu hočeš manipulirati z nami populistično !?
Ampak ti govoriš o mešanici plinov HHO, ki so produkt elektrolitskega razpada vode. Razen žlahtnih plinov vsi ostali plini vedno nastopajo v dvoatomarni obliki, torej H2 in O2 ! Spet nekaj populističnega. Zakaj je tako? - v šoli bi se učil in bi se kasneje lažje izognil blamažam!

3. Ogljikovodiki pri povišanem pritisku in temperaturi razpadajo iz višjih na nižje molekule ogljikovodikov (predvsem alkanov), pri tem se pojavlja tudi prosti vodik, ki je vedno dvoatomaren H2, kot sem že zgoraj omenil. Torej gorivo že v fazi komprimiranja in zgorevanja tvori določeno manjšo količino prostega vodika, ki bi po tvoji razlagi nekje zgoraj delovala katalitično na proces izgorevanja.
Naj omenim, da je ta prisotnost prostega vodika v procesu izgorevanja v motorjih ravno povzročitelj klenkanja, (kar si priznal, da ne poznaš, kaj to je), zato se za gorivo v Ottovih motorjih uporablja močno razvejane molekule ogljikovodikov, v dizlovih pa kontra ...

4. Tudi jaz ne verjamem, da lahko dobiš za tole homologacijo. Ko jo boš dobil, bo zadeva itak vsepovsod objavljena in bomo rade volje dali kak € več za sistem, ki je učinkovit in preverjen, brez skrbi.

So k meni že prihajali (in še prihajajo) fantje v delavnico po NR varilno žico, da si bodo naredili tole celico, pa mi kasneje ni še nihče pokazal koliko dejansko profitira. Običajno so to fantje brez šihta in pač morajo nekaj delati. Teoretičnega znanja pa tudi očitno ne, vse kar vedo, so si ogledali na YouTube-u.

Čisto na začetku si napisal, da so ti odsvetovali promocijo na strokovnih forumih, le zakaj jih nisi ubogal, nejeverni Mustafa?

1. Kaj vi lahko naredite z eno celico, kar ste "pozabili" napisati, pri teh 1,23V? Nič.

2. Elektroliza: 2H2O ---> 2H2 + O2

3. Vem dobro kaj je klenkanje. Želel sem opis, v katerih primerih do tega prihaja in da "mojster" to opiše. In vidim, da tudi vi ne veste povsem dobro za kaj dejansko gre in kaj se dogaja v kompresijskem prostoru motorja, ko dovajamo zmes HHO plinov.

4. Me veseli. In tukaj sem zato, da poznavalcem te "nove" tehnologije povem, in ki se v bistvu sploh niso oglasili (!!!), da obstaja nekaj novega. In da je več kot zanimivo. In okoli česa je tukaj tekla beseda? In še vedno poteka?

zdaj lahko rečem, da poznam kar nekaj posameznikov, ki se vozijo s svojim HHO generatorjem. In so navdušeni, ko so videli HS-VG 60. Tudi vi boste. Tega ni v garanciji (malo heca) ma si upam zastaviti svojo besedo, da vas bo presenetilo.

Zakaj nisem upošteval nasveta o ne sodelovanju sem opisal prej.

Vi ste drugi uporabnik tega foruma, ki ga ne bom sprejel na dvorišču pred svojim s.p., temveč sem se pripravljen z dvema HHO Generatorjema do vas zapeljati. Zares pridem, če boste le izkazali interes.

Prodaja še ni smiselna, ker želim končnemu kupcu ponuditi več kot "lonček". S tem končnim kupcem bom imel skupnega le toliko, da bo HHO Generator HS-VG 60 kupil preko pooblaščene mreže trgovcev in serviserjev. Ali v Sloveniji, Italiji, Avstriji, Angliji,... Ni pomembno. Povsod. In povsod bo deležen strokovnosti. Še nekaj... Ker želim vam voznikom ponuditi celovito storitev, bo možno HHO Generator tudi zavarovati. Zavarovalnica je sama stopila v kontakt, ker seveda vidijo priložnost tudi zase. Obenem pa vsa zadeva dobi dodano vrednost in precejšno mero resnosti.

Hidrogenska Tehnologija
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a matej1981 » 31.5.2012 22:57

Hidrogenska Tehnologija napisal/-a:2. Elektroliza: 2H2O ---> 2H2 + O2

Samo tole pa je največja zmaga :lol:

mogoče: H2O ---> H2 + O2 ? Samo razmišljam ;)

Prodajate jih pa že ("sam ne okol govort").

LP
edit: Dajte še tukaj pritisnit "PrtScr" prosim in objavite na vaših spletnih straneh.
Če ne gre - Ne obstaja!
matej1981
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a Hidrogenska Tehnologija » 31.5.2012 23:00

hscnc napisal/-a:
Hidrogenska Tehnologija napisal/-a:[quote="hscnc"
Ko vpisujete svoje, počasi vedno bolj žaljive vpise, poglejte kaj piše spodaj (Spoštujte mnenja drugih). Oblepili ste me s kretenom in nič koliko drugimi etiketami. To priča o vaši a) nekulturi in b) ignoranci in nepoznavanju nečesa česar še niste videli. Od kod vam pravica pljuvati po nečem česar ne poznate!? To se tiče tudi urednika in administratorja tega foruma, ki dovoli(ta) tako "komunikacijo".

Zdaj pa k vam, dragi "kolega". V prvi vrsti vam tukaj NIHČE ne prodaja ničesar. ;) Podajam informacije, na podlagi katerih se lahko poučite o marsičem. Tudi vam se bom iskreno zahvalil za umik, ker boste s tem dali prostor morda nekomu, ki ni pod vplivom črednega nagona nekolicine "znanstvenikov", ki operirate z nebulozam, kar termin "zajebaval" tudi je. Dejstvo je, da imam več znanja o teh rečeh. Že zavoljo tega ker imam, poleg nekaj več kot trenutno 700 (sedemsto) uporabnikov, HS-VG 60 HHO Generator montiran v avtu od 17. marca. In dosežen povprečen prihranek 27% v primerjavi z obdobjem brez HHO Generatorja. In vsaka vaša konstatacija o "trgovstvu in naučenih besedah" (kakšne pa konec koncev bi le lahko bile?!) potrjuje, da naj nadaljujem. Ker se boste počasi umaknili tistim, ki pa morda vendarle dvomijo v pozitivnem smislu.

"Kolega"! Ponudite se bavarski avtomobilski industriji, ki bo vaše znanje gotovo aplicirala v prakso. Predvsem tole vaše "špricanje" v karburator bi jih vzradostilo. Srečno tudi vam! Iskreno vesel bomvašega odhoda.

Spoštovani kolega ali kakorkoli že.
Zelo huda obtožba je tale z kretenom. Sami ste to izjavili in sami nosite posledice. Kar ste napisali v repliki je plod Vaše domišljije katera stoji na trhlih nogah. Kar se zadeva pljuvanja ste verjetno edino Vi ostali brez sline.
Svetujem pa Vam da se z svojim pesniškim izražanjem za nekaj časa umaknete in v miru premislite kaj je narobe.

V vednost, Iskra Avtoelektrika, po novem Letrika, nima nič skupnega z "skupino Iskra".

Pospravil sem vas v isti koš, ker ste enako kot tisti, ki to besedo uporabili, delali zgago in absolutno nič produktivnega.

Isker, ki eksistirajo v tej skupini je več. Med ostalimi tudi Iskra Vzdrževanje. Tam so precej resni ljudje. In jih zanima. Tako kot vas, le da ste s svojim nastopom, seveda skritim za nekim nick nejmom, malo previdni... Čar interneta.

"Čar" je tudi to, da tam nekemu posamezniku "počasi mineva potrpljenje" in se gre JJ oz. BP. Kam sem se to logiral?!

Ampak! Vsake šole se odrasel človek loti z vedenjem kaj ga čaka. ;)

(lahko nekega dne stopite iz anonimnosti, ko boste šli HS-VG 60 preveriti in povejte, da ste o tem slišali na strojnistvo.com. Drži?) ;)
Hidrogenska Tehnologija
Sodelavec
Sodelavec

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Energetsko in procesno strojništvo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov