Kupil sem rezkar Wanderer in iščem nekoga, ki pozna ta tip stroja. Zanima me sledeče kakšno olje se nalije v menjalnik. Na strani kjer gredo kardani za pogon suportov iz menjalnikov je zgoraj napis pumpa vklop izkop vendar jaz nimam črpalke kaj je ta črpalka mazala. Zanima me kako je s tuširanjem vodil, ker imam stroj trenutno razstavljen in se še vidi na določenih delih sledi tuširanja me zanima ali bi bilo smiselno tudi tam kjer je že malo obrabljeno naknadno tuširat ali brusit vodila. Če je na forumu kakšen ki se spozna na brušenje vodil me zanima kako naj ugotovim paralelnost vodil suporta. Ker je na mojem rezkarju glava za vpetje rezkarjev morse konus 4 in ta glava ni original me zanima kje bi lahko kupil glavo ki bi imela vpetje ISO, problem glave je sledeč ker ni original pride precej nizko na priloženih slikah je moja glava v višini vpetja na steber rajši še kakšen centimeter nižje.
Prilagam slike kako bi mogel rezkar izgledati ko bo pobarvan, ter sploh da si boste predstavljali o katerem rezkarju govorim. Za enkrat je to vse, vprašanja pa še sledijo,...