HHO Generator - Voda je najbolj ekološko gorivo
Moderator: -M-
Povem ti, da je lari-fari! Včasih, s fergazerjem, bi še dvomil, sedaj je pa zadeva čisto druga.
Vsako gorivo izgoreva v končne produkte - CO2 in vodo. Lambda sonda registrira prebitek kisika v izgorelih plinih in temu primerno dovaja gorivo, da bo neizkoriščenega kisika, ki se je znašel v dimnih plinih, čim manj. Ti pa sedaj dovajaš dodaten kisik iz elektrolize vode ...
Računalniku se mora obvezno zrolat!
Ko sem bil jaz mulc, smo se šli razne "sparxe", ki so dali kao 20% zmanjšano porabo, pa magnetke s 15%, pa kajtijazvem še ... , vsakič, ko je pri nas kriza, se pojavljajo fantje z idejami, da bi jim ljudje nasedli.
Ja, super, eksperimentiraj!!! , (take nucamo) , ampak z zdravo pametjo. Kljub vsemu imamo za seboj nekaj sto let tehničnega znanja, ki ga ni za zanemarit, ker so osnove.
Ko se pa pojavi nek Hidrogen...itd, ves nafilan iz yutuba, pa niti tega ne ve, da je za eno celico dovolj samo 1,5V, je pa prav, da se spomnimo na tisto znanje naših pradedov!
Vsako gorivo izgoreva v končne produkte - CO2 in vodo. Lambda sonda registrira prebitek kisika v izgorelih plinih in temu primerno dovaja gorivo, da bo neizkoriščenega kisika, ki se je znašel v dimnih plinih, čim manj. Ti pa sedaj dovajaš dodaten kisik iz elektrolize vode ...
Računalniku se mora obvezno zrolat!
Ko sem bil jaz mulc, smo se šli razne "sparxe", ki so dali kao 20% zmanjšano porabo, pa magnetke s 15%, pa kajtijazvem še ... , vsakič, ko je pri nas kriza, se pojavljajo fantje z idejami, da bi jim ljudje nasedli.
Ja, super, eksperimentiraj!!! , (take nucamo) , ampak z zdravo pametjo. Kljub vsemu imamo za seboj nekaj sto let tehničnega znanja, ki ga ni za zanemarit, ker so osnove.
Ko se pa pojavi nek Hidrogen...itd, ves nafilan iz yutuba, pa niti tega ne ve, da je za eno celico dovolj samo 1,5V, je pa prav, da se spomnimo na tisto znanje naših pradedov!
Delo krepeli človeka.
- Demz
- Strokovnjak

bostjan27 napisal/-a:Seveda pride tudi optimatizacija motornega računalnika.Spreminjanje parametrov v programu.Tukaj vam pa ne morem več povedati,ker ne vem.To mi je naredil kolega,ki se ukvarja z avtoelektroniko.
Da vam ni samo prekodiral števca
Drugače pa, s spremembo parametrov motornega računalnika se da prihraniti pri porabi (pa ne kot posledica nekih čirul čarul, ampak ker se z drugačnim odzivom avtomobila spremeni režim vožnje, smo že imeli par takih primerov, še več pa je bilo takih kjer se poraba zelo poveča, ampak tam je sprememba parametrov iz drugih razlogov in ni težava, če je plamen konstantno do zadnjega lonca
Katere pa so tiste dodatne komponente, ki jih omenjate? Kar koli ste že delali, je tista s 30% kar močna izjava... pa, če ste profesionalni mehanik, bi skoraj da lahko vedeli povedati katere parametre ste spreminjali...
- Nicomajstr***???***
- Strokovnjak

Kontrola porabe je zelo enostavna in z njo ne bi smel nihče imet problem. Natočiš polno, se pelješ približno 100 km in natočiš polno. Niti kalkulator ne rabiš za spodobno točnost. Edino preverjeno točno merilo je na bencinski in tudi volumen tanka je precej konstanten!
Problem je v tem, da vas nekdo nategne in potem to ne zmorete priznat. Brez zamere prosim!
LP
Problem je v tem, da vas nekdo nategne in potem to ne zmorete priznat. Brez zamere prosim!
LP
- Sergej
- Strokovnjak

Poglejte,zadeva je preprosta.Meni zadeva funkcionira perfektno in mi prišpara kar nekaj denarja.
Tisti,ki zadeve niste preizkusili praktično, samo teoretično in matematično me ne ganete kaj dosti z raznoraznimi bednimi komentarji in teorijami,pa brez zamere prosim.
Naredil sem jo sam,dodatne komponente,ki sodijo poleg tega prav tako.Meni osebno ne bo nihče govoril,da je zadeva lari fari,ker sem to izgradil,montiral in preizkusil.Zadeva deluje.
Kako mislite drugi, me ne zanima. jast sem hotel biti samo dober in deliti znanje,ki sem ga nabiral tri leta okoli tega.
Vidim,da na žalost ni interesentou,ki bi jih to zanimalo.Škoda,ker se splača
Nekdo me je spraševal za komponente.Zelo je dobrodošla komponenta ki menja polariteto +sa in -sa na nekaj mili sekund.Zakaj?Večje pridobivanje ker se mehurčki odlepijo od stene plošče.Sicer to vam bodo znalo bolj strokovno razložiti fantje ki se ukvarjajo z elektroniko.
Sicer da se ne bomo preveč prerekali zaradi tega trapastega vodika,zadeva je že zelo zastarela in dejmo rajše posvetiti pozornost kakšni drugi stvari ali temi.
Se poslavljam iz te debate,hvala in LP
Tisti,ki zadeve niste preizkusili praktično, samo teoretično in matematično me ne ganete kaj dosti z raznoraznimi bednimi komentarji in teorijami,pa brez zamere prosim.
Naredil sem jo sam,dodatne komponente,ki sodijo poleg tega prav tako.Meni osebno ne bo nihče govoril,da je zadeva lari fari,ker sem to izgradil,montiral in preizkusil.Zadeva deluje.
Kako mislite drugi, me ne zanima. jast sem hotel biti samo dober in deliti znanje,ki sem ga nabiral tri leta okoli tega.
Vidim,da na žalost ni interesentou,ki bi jih to zanimalo.Škoda,ker se splača
Nekdo me je spraševal za komponente.Zelo je dobrodošla komponenta ki menja polariteto +sa in -sa na nekaj mili sekund.Zakaj?Večje pridobivanje ker se mehurčki odlepijo od stene plošče.Sicer to vam bodo znalo bolj strokovno razložiti fantje ki se ukvarjajo z elektroniko.
Sicer da se ne bomo preveč prerekali zaradi tega trapastega vodika,zadeva je že zelo zastarela in dejmo rajše posvetiti pozornost kakšni drugi stvari ali temi.
Se poslavljam iz te debate,hvala in LP
- bostjan27
- Pripravnik

Nekako na vodi čutim, da je bostjan 27 kar gospod hydrogenskatehnologija pod drugim imenom.
30% ?! Pa kar sam je naredil "komponente".
Japajade, desettisoči inženirjev in znanstvenikov vseh strok v desetinah avtomobilskih tovarn po svetu pa tega ne znajo narediti.
30% ?! Pa kar sam je naredil "komponente".
Japajade, desettisoči inženirjev in znanstvenikov vseh strok v desetinah avtomobilskih tovarn po svetu pa tega ne znajo narediti.
- Slavcr
- Strokovnjak

Boštjan27, tole moraš nabavit. http://trust-e-reviews.com/neosocket/
Če ti HHO daje takšne dobre rezultate, potem s tem lahko pričakuješ še najmanj -15% porabe.
Če ti HHO daje takšne dobre rezultate, potem s tem lahko pričakuješ še najmanj -15% porabe.
- bpod
- Strokovnjak

"Nekdo me je spraševal za komponente.Zelo je dobrodošla komponenta ki menja polariteto +sa in -sa na nekaj mili sekund.Zakaj?"
Le kaj neki je +sa in -sa...?
Če menja polariteto naredi iz enosmerne izmenično napetost, mar ne? Elektroliza in izmenični tok...

Če menja polariteto naredi iz enosmerne izmenično napetost, mar ne? Elektroliza in izmenični tok...
- hscnc
- Strokovnjak

hscnc napisal/-a:"Nekdo me je spraševal za komponente.Zelo je dobrodošla komponenta ki menja polariteto +sa in -sa na nekaj mili sekund.Zakaj?"
Če menja polariteto naredi iz enosmerne izmenično napetost, mar ne? Elektroliza in izmenični tok...![]()
Lej, ne razumeš ti tega...
Če bi privezal prazno piksno od pasulja na sesalni vod, pa vanjo speljal dva kabla, bi na takšnem 130hp motorju padla poraba za 30% "od šuba". Če verjameš, se zgodi! Dohtarji ta efekt dobro poznajo.
- xstrojnik
- Strokovnjak

se absolutno strinjam, izgranja vodikovih celic se seveda splača!
Če bi delovalo, bi bilo že v vsakem avtomobilu.
drugače pa mi nekaj ni jasno. nekateri tukaj govorijo, da ni možno dobiti iz sistema več energije, kot se jo vloži. Vse lepo, za zaprte sisteme.. ampak dejansko se ta energija uporablja za proizvodnjo drugega elementa, goriva, ki "kao" pomaga. to je kot da bi rekel, da z črpanjem nafte iz zemlje ne pridobivaš energije..??
Če bi delovalo, bi bilo že v vsakem avtomobilu.
drugače pa mi nekaj ni jasno. nekateri tukaj govorijo, da ni možno dobiti iz sistema več energije, kot se jo vloži. Vse lepo, za zaprte sisteme.. ampak dejansko se ta energija uporablja za proizvodnjo drugega elementa, goriva, ki "kao" pomaga. to je kot da bi rekel, da z črpanjem nafte iz zemlje ne pridobivaš energije..??
bostjan27 napisal/-a:Če dovolite bi še jast povedal svojo izkušnjo z pridobivanjem vodika in samo izgradnjo vodikovih celic.
Za zadostno pridobljeno količino vodika iz zaprte suhe celice za vgradnjo v avtomobil je potrebno zelo malo vložene energije se pravi toka.
Pri mojem zadnjem primeru samoizgradnje take celice,se mi je zadeva zelo obrestovala.Porabo goriva pri dizelskem motorju sem zmanjšal za 30%,kar se meni zelo pozna,saj na dan naredim cca 150km.Na testiranju jo imam že kakšne 3 mesece in deluje odlično,prav tako avtomobil.
Pa naj se ne oglasijo sedaj mehaniki,ker sem sam to po poklicu in vem kaj govorim !Tudi izgorevanje je dosti dolj čisto in seveda manj emisij izpuščenih v ozračje,merjenje na tehničnem pregledu.
Za dober izkoristek je potrebno seveda izdelati dodatne komponente,ki ti pri tem pomagajo.Pri moji celici je poraba 7A in pridobljenih 3,5l vodika na minuto,kar pa zadostuje za avtomobil.
Tako,da tisti,ki ste mnenja,da je zadeva lari fari se motite.
Ne prodajam nič,samo delim mojo zgodbo in moje znanje z vami![]()
![]()
![]()
lep pozdrav
- Brusilec
- Strokovnjak

Vsakomur, ki ima vsaj malo zdrave kmečke pameti je jasno, da je HHO prvoklasni nateg. 30% prihranka, halo? Če bi bilo vsaj kanček resnice v tem, se izumitelj ne rabi ukvarjat z maloprodajo in reklamiranjem po forumih, napravo naj odnese v VW, BMW,..., pokasira tistih par 100 miljonov in gre mirno v penzijo. On že ve, zakaj tega ne naredi.
Zdaj pač mora preko forumov najti tistih nekaj 1000 naivnežev, da bo šel v malo manj spodobno penzijo. Je pa zadeva na prvi pogled vsaj malo bolj verjetna kot tista napravica, ki jo vtakneš namesto vžigalnika in prihraniš 15%.
Zdaj pa tisti, ki imate nekaj € viška, veselo v nakup megle.
Zdaj pač mora preko forumov najti tistih nekaj 1000 naivnežev, da bo šel v malo manj spodobno penzijo. Je pa zadeva na prvi pogled vsaj malo bolj verjetna kot tista napravica, ki jo vtakneš namesto vžigalnika in prihraniš 15%.
Zdaj pa tisti, ki imate nekaj € viška, veselo v nakup megle.
- igor_k
- Sodelavec

Neverjetni ste! Vaši delodajalci so gotovo neizmerno srečni in zadovoljni, ker vas imajo v svojem timu.
Preko 30 jih je že vgrajenih. VSI DELAJO! Zmanjšujejo porabo in emisije, medtem, ko vi tukaj "razkrivate teorije zarote, kako se nekdo vpisuje pod drugim nickom", vehementno delate iz sebe pavlihe, itd...
Osebno v tem trenutku vozim 27% dlje kot pred vgradnjo HS-VG 60. Temu botruje tudi zamenjava distributerja. Zdaj AGIP. (kako hecno bo prebrat vaše vedenje, da je tudi to nemogoče...)
AGIP-ov dizel ima zavoljo (človeku in ekologiji) ustreznejših predpisov v R. Italiji - od koder distribuirajo goriva v Slovenijo - manjšo vsebnost žvepla. Zato je zgorevanje bolj optimalno.
Koga naj še omenim? OK... AUDI A3, 1.9 TDI,: Poraba manjša za 1,7 litra na 100 km.
Boštjan27. Pokličite me na 040 701 393. Z veseljem bom delil informacije z vami. Počasi se korajža nabira tudi med uporabniki tega foruma, dasiravno prihajajo nabriti ko jastrebi. Je pa za začetek dovolj, da presežejo svoje neumnosti, ki jih delijo s "prijatelji po znanju" in pridejo generator tudi pogledat. Čeprav si umažejo kakšen prst...
Do meseca januarja vas zapuščam.
(presegli ste tudi najbolj neverjetna pričakovanja, ki sem jih imel, tik preden sem se vklopil nazaj na ta eminenten forum)
- Hidrogenska Tehnologija
- Sodelavec

Hidrogenska Tehnologija napisal/-a:Temu botruje tudi zamenjava distributerja. Zdaj AGIP.
No evo našli smo razlog zakaj ti manj kuri avto, to sicer ni nič noverga da ima AGIP najboljši bencin, tudi meni kuri okol 0,8 litra manja na 100 proti Petrolu.
- Zmago1
- Strokovnjak

Vrni se na Energetsko in procesno strojništvo
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov