STROJNISTVO.com • Poglej temo - 7/39 kombinacije

7/39 kombinacije

Kar ne spada nikamor v zgornje kategorije...

Moderator: -M-

7/39 kombinacije

OdgovorNapisal/-a eustahije » 8.6.2005 11:36

Zdravo, to sicer nima nikakršne zveze s strojništvom, ima pa za matematiko. Kako z binarnim sistemom izračunati možno število kombinacij pri lotu 7/39?

(Rezultat: 15.380.937 kombinacij)
eustahije
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a paparazzo » 11.6.2005 12:08

paparazzo
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a paparazzo » 11.6.2005 12:14

P.S. Drugic malo bolj pogooglaj, ne pa samo "spamat" po forumu.
paparazzo
Sodelavec
Sodelavec

Hi hi hi!

OdgovorNapisal/-a eustahije » 13.6.2005 6:14

Zdravo, kaj si se mogoče ti na mene spravil? Namreč, sam sem že prebrskal stran in je tale objava bila napisana kot zanimivost, da bi se pozabavali z njo ali z iskanjem rezultatov, ne pa kot vprašanje, na katerega ne poznam odgovora, seveda ti tega nisi mogel uvideti, tako da ti oprostim, le tokrat, :lol: :lol: :lol: he he!

Zgodi se, da nekaj časa ni takšnih posebnih objav in takrat je treba malce popestriti forum, če pa si zagrenjen ne beri takih objav!
:evil:
eustahije
Moderator
Moderator

Re: Hi hi hi!

OdgovorNapisal/-a paparazzo » 13.6.2005 14:04

eustahije napisal/-a:Zdravo, kaj si se mogoče ti na mene spravil?

Ne.
eustahije napisal/-a:Kako z binarnim sistemom izračunati možno število kombinacij pri lotu 7/39?

Vprasanje ali zanimivost?
eustahije napisal/-a:seveda ti tega nisi mogel uvideti, tako da ti oprostim, le tokrat, :lol: :lol: :lol: he he!

No comment.
eustahije napisal/-a:Zgodi se, da nekaj časa ni takšnih posebnih objav in takrat je treba malce popestriti forum

Zelo dobra objava. Skoraj kot clanek. :o
eustahije napisal/-a:če pa si zagrenjen ne beri takih objav!
:evil:

Pridruzen maja '05 mas pa 54 objav. Ne mi rect da nisi "spammer".
paparazzo
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a eustahije » 14.6.2005 6:19

To, koliko imam jaz objav sploh ni važno in na forum ne moreš priti le ko kaj rabiš, treba je tudi kdaj komu kaj pomagati, jaz sicer nisem expert v pomoči, potrudim se pa poiskati kakšen link kdaj za koga ali kaj takega! 'Spammer'- hm, vsak se lahko zmoti!!! :lol:
V prihodnje ti želim veliko lepših objav na temo strojništvo ali podobno, ne pa objave o tem kdo je kaksen 'spammer'? Ne bom več odgovarjal na tvoje objave, če pa ti kaj na osebni ravni ne paše ti bom dal telefonsko, e-mail ali kaj podobnega, se bova dogovorila in pogovorila, ni fer do ostalih, da se tu nekaj dokazujeva!!!
Sicer me pa počasi jeziš :evil: , nisem spammer!
Lp
eustahije
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a eustahije » 14.6.2005 6:23

A ja, še nekaj, paparazzo, vidiš, tvoj nick tudi dosti pove, ponavadi si nekje v krinki, zasleduješ in javnosti predvajaš, nisi človek, ki bi odprto povedal zadeve v obraz, le preko nekakšnih forumov..... 8)
eustahije
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a eustahije » 14.6.2005 7:09

Uh, zdaj jih imam že 58! Šteješ pridno???

:o :lol: :o
eustahije
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a paparazzo » 14.6.2005 14:54

eustahije napisal/-a:To, koliko imam jaz objav sploh ni važno in na forum ne moreš priti le ko kaj rabiš, treba je tudi kdaj komu kaj pomagati, jaz sicer nisem expert v pomoči, potrudim se pa poiskati kakšen link kdaj za koga ali kaj takega!

Pa jaz tebi nisem pomagal? Odgovoril sem ti na vprasanje potem te pa "opozoril" na tvoje pocetje. Ni me bilo kak teden na forumu, pa pridem in vse povsod vidim eustahije... pa nikjer pametnega posta. Sej ne recem da je treba zdaj samo pametno pisat, ni pa treba tut krneki odgovarjat.
eustahije napisal/-a:'Spammer'- hm, vsak se lahko zmoti!!! :lol:

Jaz se v tem primeru definitvno nisem.
eustahije napisal/-a:
Ne bom več odgovarjal na tvoje objave, če pa ti kaj na osebni ravni ne paše ti bom dal telefonsko, e-mail ali kaj podobnega, se bova dogovorila in pogovorila, ni fer do ostalih, da se tu nekaj dokazujeva!!!
Sicer me pa počasi jeziš :evil: , nisem spammer!
Lp

Kaksni osebni ravni? Jaz bi to vsakemu, ki bi mi tako padel v oci, povedal. Nihce se ne dokazuje, jaz ti samo prikazujem dejstva in prav je, da tudi drugi vidijo za kaj se gre.
Aja, pa ce nisi spammer zakaj se potem tako jezis oz. zakaj te je celotna stvar tako prizadela? :roll:
eustahije napisal/-a:A ja, še nekaj, paparazzo, vidiš, tvoj nick tudi dosti pove, ponavadi si nekje v krinki, zasleduješ in javnosti predvajaš, nisi človek, ki bi odprto povedal zadeve v obraz, le preko nekakšnih forumov..... 8)

Izjava primerna 15-letnemu otroku. Zadeva se dogaja na forumu, zato ti jo tudi na forumu povem. Realnost je pa nekaj drugega. Ti ocitno mesas ta dva pojma. Uglavnem, noben od tvojih argumentov ne gre tebi v prid.
eustahije napisal/-a:Uh, zdaj jih imam že 58! Šteješ pridno???

:o :lol: :o

Mislim, da je cas, da se administrator malo pogovori s tabo! Vidis, da sploh nisi zrel za en tak strojniski forum.
LP
paparazzo
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a eustahije » 15.6.2005 6:12

Kaj če bi midva to res vse skupaj pozabila ker to ne vodi nikamor, rekel sem, da ne bom več odgovarjal na tvoje objave pa vendarle, če se bo kdo pogovoril z mano, se bo sam brez tvojega vedenja in sugeriranja, jaz bom tukaj prisoten dokler ne bom čutil, da sem nezaželjen ampak od večine.

Pošteno rečeno, ne vem kaj bi ti rad od mene sploh...pa ni važno, gremo pisati nekaj v zvezi s forumom, ti pa preberi še druge objave in norije drugih! Soditi ne moreš o mojih objavah ker nisi zato tukaj in lepo zanemari vse kaj sem napisal in lepo sodeluj z drugimi.
Jaz bom tvoje objave obšel v prihodnje, daj tudi ti moje! Pa ni potrebno razčlenjevati mojih objav, dobro vem kaj napišem in kaj s tem mislim, ponavljam, nisem expert ampak če je možno tudi pomagam....hvala!

Au revoir!
eustahije
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a paparazzo » 15.6.2005 14:42

Zdaj ko si uvidel, da si se motil v vsem, kar si v tej temi napisal, bi pa rad kar pozabil. OK vredu je. Pozabljeno.
To je forum. Jaz lahko sugeriram komu hocem kaj hocem. Tako kot ti lahko pises kaj hoces (v mejah normale), lahko jaz tudi sugeriram oz. povem kaj hocem. Ti nisi nezazeljen, pa tudi ce bi bil, bi vseeno lahko pisal kaj ti pase, takrat ko ti pase.
Jaz sem od tebe hotel samo da priznas, da si naredil napako, ti si se pa zacel norcevati in ko sem ti spet nekaj stvari razlozil, si se cudezno umiril in pozabil na vse skupaj. :D
Lej, ti ce bi bil clovek oz. karakter bi takoj priznal da si ga malo sr*ckal in bi bilo vse OK.
Res je. Nisem tukaj da sodim o objavah kogarkoli, mam pa ravno tako pravico povedati, ce me kaj moti. Tebi sem povedal in vidimo kaj je nastalo iz tega.
Jaz tvojih objav ne bom obsel, jih bom prebral kot vse druge tukaj. Ti bom pa povedal, ko me bo kaj motilo kot tudi drugim clanom tega foruma. Pa nisem tu da bi iskal zdaj kako "zrtev" ampak ce vidim kako stvar, kot recimo tale tvoja, se takoj razjasnim. Kapis?
paparazzo
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a eustahije » 15.6.2005 19:31

Zdaj ko si uvidel, da si se motil v vsem, kar si v tej temi napisal, bi pa rad kar pozabil. OK vredu je. Pozabljeno.

Če sem se motil ali ne, priznal ali ne, ustavil sem se pravočasno in ne mislim razpravljati o teh zadevah s tabo, misli kaj češ, svoje sem povedal, imej se in delaj kaj hočeš, vseeno pa idi prebrati še enkrat svoje objave, tako boš uvidel tudi svoje napake in brezvezne kritike, pozitivne ali negativne!
Adijo
eustahije
Moderator
Moderator

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov