HHO Generator - Voda je najbolj ekološko gorivo
Moderator: -M-
Saj ti hidrogenska tehnologija ponuja,stvar.Imaš pa dosti načrtov na netu in si stvar lahko izdelaš doma,Zakaj bi drago kupoval?L.p.Lxstrojnik napisal/-a:KOUTER napisal/-a:Treba je vsake toliko naložiti na ogenj ,da tema ne ugasne.
Prilagam eno ornk poleno..: http://www.ebay.de/itm/HHo-Generator-Wa ... 489wt_1393
Opomba: Nicht verfügbar für Versand nach Slovenia
Seveda ne, ker pri nas ima to patentirano tisti sosed od Tomosa...![]()
Celo življenje se učimo,nazadnje nevedni umremo.
- ljubohor
- Strokovnjak

ljubohor napisal/-a:Saj ti hidrogenska tehnologija ponuja,stvar.Imaš pa dosti načrtov na netu in si stvar lahko izdelaš doma,Zakaj bi drago kupoval?L.p.Lxstrojnik napisal/-a:KOUTER napisal/-a:Treba je vsake toliko naložiti na ogenj ,da tema ne ugasne.
Prilagam eno ornk poleno..: http://www.ebay.de/itm/HHo-Generator-Wa ... 489wt_1393
Opomba: Nicht verfügbar für Versand nach Slovenia
Seveda ne, ker pri nas ima to patentirano tisti sosed od Tomosa...![]()
Ljubohor, ko boš mene videl izdelovati ali kupiti tale HHO, bo pa to znak, da mi gre zares slabo.
PS: Amwaya tud nisem kupoval
- xstrojnik
- Strokovnjak

xstrojnik napisal/-a:
Za 150€ nakup HHO celice je pomoje zmaga, ceneje in hitreje kot za ta denar se tega pomoje ne da izdelat,...zelo poceni si tako pridobiš nove izkušnje da to ne deluje, za ta znanja smo mi hodili v šolo leta in leta
Amway drugače sploh ni tako slab proizvod,...problem je da za isto stvar plačaš ene 3x več kot recimo v Merkatorju,....
Isto kot Herbalife, zadeva je super, samo je toliko enih posrednikov in koritnikov zraven da je cena potem 3x višja kot za povsem primerljiv proizvod iz fitness trgovine....
lp, Z
- Zmago1
- Strokovnjak

Zmago1 napisal/-a:xstrojnik napisal/-a:
Za 150€ nakup HHO celice je pomoje zmaga, ceneje in hitreje kot za ta denar se tega pomoje ne da izdelat,...zelo poceni si tako pridobiš nove izkušnje da to ne deluje, za ta znanja smo mi hodili v šolo leta in leta
Amway drugače sploh ni tako slab proizvod,...problem je da za isto stvar plačaš ene 3x več kot recimo v Merkatorju,....
Isto kot Herbalife, zadeva je super, samo je toliko enih posrednikov in koritnikov zraven da je cena potem 3x višja kot za povsem primerljiv proizvod iz fitness trgovine....
lp, Z
Se neskromno prištevam med tiste, ki jim je jasno kolikšen učinek je mogoče pričakovati od "HHO" naprave. Investicija 150€ za takšno spoznanje ni potrebna. Sem že v preteklosti precej investiral v razširitev obzorij in to še vedno počnem vendar na strokovno bolj neoporečen način kot je učenje ob "nadrajsanju" pri nakupih...
- xstrojnik
- Strokovnjak

No, da priložim še eno poleno... Sicer ne spada v to temo, ker tole je menda bolj v sozvočju z zakoni fizike in kemije kot pravoverni "HHO".
Pravijo, da je učinkovitost tega goriva odvisna tudi od tega kako čeden je "reaktor" kjer je bilo proizvedeno...
http://www.delo.si/druzba/panorama/afri ... rator.html
Pravijo, da je učinkovitost tega goriva odvisna tudi od tega kako čeden je "reaktor" kjer je bilo proizvedeno...
http://www.delo.si/druzba/panorama/afri ... rator.html
- xstrojnik
- Strokovnjak

- hscnc
- Strokovnjak

29010707 napisal/-a:zanimivo....
količina proizvedene elektrika iz urina je pa odvisna od polnosti plinske jeklenke na sliki......
Ne, tam notri se je polulala... he he he
Mislim, da je članek preveden malo po domače, originalnega pa še nisem iskal.. Ne vem točno kako deluje.
- xstrojnik
- Strokovnjak

Evo,ga BMW na VODIK,s klasičnim motorjem.Ne vem,če se jim pri Bmw-ju,ni čisto zmešalo,da take stvari dajejo gor,ko pa naši vrli strojniki pravijo,da to ni možno.Hvala bogu,da nisem edini nor.BMW z pogonom na vodik »
Konec septembra 2006 je BMW - kot prvi proizvajalec avtomobilov na svetu - predstavil serijsko limuzino s pogonom na vodik BMW Hydrogen 7. Novi avtomobil praktično povezuje mobilnost brez emisiji z ud..."Vir,moj video"
Lep pozdrav L.
Konec septembra 2006 je BMW - kot prvi proizvajalec avtomobilov na svetu - predstavil serijsko limuzino s pogonom na vodik BMW Hydrogen 7. Novi avtomobil praktično povezuje mobilnost brez emisiji z ud..."Vir,moj video"
Lep pozdrav L.
- ljubohor
- Strokovnjak

ljubohor napisal/-a:Evo,ga BMW na VODIK,s klasičnim motorjem.Ne vem,če se jim pri Bmw-ju,ni čisto zmešalo,da take stvari dajejo gor,ko pa naši vrli strojniki pravijo,da to ni možno.Hvala bogu,da nisem edini nor.BMW z pogonom na vodik »
Lep pozdrav L.
Sem že opustil odgovarjanje v tej temi, ampak ko nas bo pa nekdo žalil pa ne bom tiho.
G. ljubohor najprej vsaj toliko vklopite možgane, da boste vedeli o čem poteka tema, v tej temi ni nobenega govora o porabi vodika kot goriva, ampak o ideji, da bo neka res ekstremno majhna (smo na začetku preračunali kakšna) količina vodika dodanega izboljšala izkoristek celotnega procesa, kljub temu, da bomo to količinico dobili z velikimi izgubami iz energije osnovnega goriva
še bolj se mi pa zdi smešno, da ste kot strokovnjak za nove vire energije, tako pompozno, čeprav s takšno zamudo odkrili tehnologijo oz. njene izpeljanke, ki jo imajo/ so jo razvijali že v vseh glavnih nemških avtomobilskih koncernih
Še precej dobro nam gre v tej naši Sloveniji, kljub temu da imamo polovico takšnih in drugačnih šarlatanov, ki bi pa s svojim kretenskim obnašanjem radi zadušili še tiste, ki imajo kanček pameti...
Na koncu se bo pa takšen bučman še na televiziji kazal kot neki izumitelj, potem pa dosežimo, da bodo tehnične stroke in inovatorstvo cenjeni
Na temo pa spet toliko časa, da mi bo "prebilo" ne bom odgovarjal... je pa zanimivo preleteti takšne neumnosti
- Nicomajstr***???***
- Strokovnjak

Oprostite,g.Nicomajstr,ni bil moj namen,nekoga žaliti,niti se norčevati.Z vsem spoštovanjem do stroke v tem forumu, katerega člana sva oba,pustite vendar ljudem,da razmišljajo po svoje.Dosti izumov in izboljšav so naredili,tudi neuki ljudje v želji rešiti neki problem.Pomagajte ljudem,ki sprašujejo za nasvet ali pomoč.Tudi tukaj na tem forumu je dosti stvari,kjer se,Vaši t.i.strokovnjaki norčujejo,ali so zelo arogantni.Morate razumeti eno,da niso vsi ljudje podkovani v vsem.Jaz se še enkrat opravičujem vsem,če so imeli občutek,da jih kakorkoli žalim,to ni moj namen.S spoštovanjem L.
- ljubohor
- Strokovnjak

ljubohor napisal/-a:Oprostite,g.Nicomajstr,ni bil moj namen,nekoga žaliti,niti se norčevati.Z vsem spoštovanjem do stroke v tem forumu, katerega člana sva oba,pustite vendar ljudem,da razmišljajo po svoje.Dosti izumov in izboljšav so naredili,tudi neuki ljudje v želji rešiti neki problem.Pomagajte ljudem,ki sprašujejo za nasvet ali pomoč.Tudi tukaj na tem forumu je dosti stvari,kjer se,Vaši t.i.strokovnjaki norčujejo,ali so zelo arogantni.Morate razumeti eno,da niso vsi ljudje podkovani v vsem.Jaz se še enkrat opravičujem vsem,če so imeli občutek,da jih kakorkoli žalim,to ni moj namen.S spoštovanjem L.
Edino prav, da vsak razmišlja po svoje in da poskuša kaj izboljšati, ampak hudo je pa narobe, da na podlagi svojega nepoznavanja dosedaj odkritih zakonitosti misli, da je pa nekaj odkril in to, kar sploh ni na nek korekten način preveril/dokazal zelo arogantno vsiljuje desetinam ljudi, ki se s tem področjem dnevno ukvarjajo in poznajo vsaj zakonitosti tistega kar so oni oz. njihovi predhodniki odkrili do sedaj.
Če bi bili vsi vi, ki ponujate tale vaš "izzum" korektni bi predstavili korektno razlago zakaj pride do takega izkoristka, oz. bi opravili vsaj korektne meritve. Potem bi vas pa kdo začel resno jemati in če bi bilo res kaj na tem, bi mogoče nekoč le ugotovili zakaj je tako. Toliko časa, da pa ne boste predstavili vsaj tega, vas je pa lahko vseh sram vsakega vašega prispevka, ker z njim kažete res slabo poznavanje tega področja (pa ne leti to samo na vas g.Ljubohor, predvsem na tiste predhodnike in začetnika teme).
Pa, da ne bo sedaj "korekten" podatek, prejšnič sem s tankom naredil 780km, sedaj pa sem vgradil ... in sem jih 980... ker bi se spet samo osmešili, oz. tega če bi malo bolje poznali delovanje sodobnih avtomobilov ne bi sploh pisali...
- Nicomajstr***???***
- Strokovnjak

Dobro ste napisali"do sedaj odkritih zakonitosti",v srednjem veku so tudi mislili,da je zemlja ravna.Poglejte,dodajanje pokalnega plina je zato v majhnih količinah,ker so za dodajanje večjih količin potrebne spremembe točke vžiga na motorju,kateri mora biti po ZMT.Pokalni plin zgoreva dosti hitreje,kot bencin in plinsko olje in bi prišlo do strojeloma,če bi dovajali samo plin in če bi točka vžiga ostala tam kot je .Pri motorjih,ki še nimajo računalnikov je možno uvajati mešanico,gorivo,zrak direktno v sesalni kanal brez uplinjača,ali vbrizgalnih šob.To pomeni,da se uvajanje pokalnega plina v sesalno vejo motorja mora smatrati bolj,kot en aditiv,ki pomaga da mešanica zgori bolj čisto in posledično z večjim izkoristkom.Zakaj potem ne napadete vsakega proizvajalca ki reklamira razne aditive,ki naj bi zmanjšali potrošnjo regularnega goriva.Dam vam pa prav,da je skoraj nemogoče posegati v sodobne motorje,zaradi senzorjev,kateri nadzorujejo delovanje in ekonomiko,ki jih krmili računalnik.Lahko,pa,da so fantje našli način kako elektroniko okoli prinest,ali pa so naredili,kakšna nadomestna vezja z programiranimi vrednosmi.Nimamo še vsega znanja,od možnega,tako,da pustimo ljudi naj delajo in izumljajo. Lep pozdrav L.
- ljubohor
- Strokovnjak

Vrni se na Energetsko in procesno strojništvo
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov