STROJNISTVO.com • Poglej temo - Predelava klasika v CNC

Predelava klasika v CNC

Kar ne spada nikamor v zgornje kategorije...

Moderator: -M-

Predelava klasika v CNC

OdgovorNapisal/-a prometheus » 10.4.2005 20:47

Pozdravljeni,

zanima me ce ima kdo izkusnje z predelavo klasicnega rezkalnega stroja v CNC, v stilu da namestijo servo motorje in krmilje. Pa ce priporocate kaksnega izvajalca tega, v kaksnem rangu se gibljejo stroski predelave in kaksna je zanesljivost.

Lep pozdrav, D.
prometheus
Novinec
Novinec

Re: Predelava klasika v CNC

OdgovorNapisal/-a longar » 12.4.2005 22:51

prometheus napisal/-a:Pozdravljeni,

zanima me ce ima kdo izkusnje z predelavo klasicnega rezkalnega stroja v CNC, v stilu da namestijo servo motorje in krmilje. Pa ce priporocate kaksnega izvajalca tega, v kaksnem rangu se gibljejo stroski predelave in kaksna je zanesljivost.

Lep pozdrav, D.

mislim ,da se to ne izplača ker za majhen denar dobiš še povsem solidencnc stroj
l.p.
longar
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a prometheus » 13.4.2005 22:34

Sem bil danes na sejmu v Celju, pa sem videl da se da dobit za spodobno ceno tudi nove CNC stroje. Npr. od firme Haas z Fanuc (762x305x406) za 17900 eu, glede na ceno mi je jasno da nemorem racunat na veliko natancnost a vseeno vecjo kot pri predelavi v CNC, malo me pa skrbi garancija - 6 mesecev, a ni to nekam malo? Je to morda macek v zaklju? Kaksna ideja ali izkusnja?

LP
prometheus
Novinec
Novinec

Re: Predelava klasika v CNC

OdgovorNapisal/-a Andrejz » 30.6.2005 7:19

prometheus napisal/-a:Pozdravljeni,

Lep pozdrav, D.

Pozdravljeni,

Če potrebujete pomoč pri predelavi strojev se lahko obrnete na nas in z veseljem vam bomo pomagali. Za več informacij nas prosim pokličite na številko 01/750-85-10 ali pa nas obiščite na spletnem naslovu www.ps-log.si

Lep pozdrav

Andrej
PS, d.o.o., Logatec
Andrej Zupančič
Kalce 38b
1370 Logatec
01/750-85-10
www.ps-log.si
Andrejz
Novinec
Novinec

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč