STROJNISTVO.com • Poglej temo - Kovine, kovine, kovine

Kovine, kovine, kovine

Kar ne spada nikamor v zgornje kategorije...

Moderator: -M-

Kovine, kovine, kovine

OdgovorNapisal/-a monik » 11.7.2005 19:39

najprej vsem lep pozdrav :)

na forum pisem v upanju, da mi bo kdo lahko pomagal. sem oblikovalka ( no, pravzaprav se koncujem solanje) in bi se rada usmerila tudi v oblikovanje kovin, s tem pa mislim predvsem nakit iz cenejsih materialov, npr medenine in nato zlatit, srebrit,... ali ne vem,.. zanima me, ce mi kdo lahko kako pomaga v povezavi z informacijami in literaturo o kovinah,.. kam naj se obrnem????

lp
monik
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a eustahije » 12.7.2005 6:15

LP nazaj!
Vsekakor prvo pride vpoštev tista literatura, ki jo že imaš če si na šolanju, teoretično se iz nje naučiš največ, zatem pa literatura iz knjižnice na iskalne pojme gradiva, oblikovanje, točno ne vem, kaj bi rada! Potem ti pa še ostane specializirana nakitna literatura, prospekti, npr. Zlatarna Celje, Trbovlje, Galop, Breznik,...; magnetni nakit, ki ga sam nosim, znamke Energetix,... potem se pa odločiš, kaj boš delala in s kakšnimi materiali, ko si spoznala njihovo zgradbo in lastnosti pri x temperaturah.
Kaj bolj specifiziranega pa ne morem priporočati! :oops:
eustahije
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a monik » 12.7.2005 9:03

civ cav,...
res najlepsa hvala za hiter odgovor,... saj to je ravno problem,.. studiram kao oblikovanje, ampak nam nas faks v realnosti ne da veliko vec, kot nekaj discipline, da je treba delat,.. o gradivih nam too much malo povedo,....ja, sem dobila prav neko jezno volj, da se bom vrgla na lov za literaturo,... ce ne drugod, bom na druge fakse skocila :)
vseeno hvala za odgovor,...

lp :)
monik
Novinec
Novinec

Gradivo!

OdgovorNapisal/-a eustahije » 12.7.2005 9:56

Hitrost ni problem, čiv, čav :)

Na kateri fakulteti je tvoja smer Oblikovanje? MB, LJ? MB: Knjižnica tehniških fakultet ponudi nekaj o gradivih (157 zadetkov), tudi UKM (439 zadetkov), LJ: FS (87 zadetkov), CTK (233 zadetkov)... približno :lol:

Drugače, ... http://www.cobiss.si
eustahije
Moderator
Moderator

civ cav :)

OdgovorNapisal/-a monik » 12.7.2005 10:24

joj,... sam tole pa deluje :)
ja, studiram na ALU v Ljubljani, sam se opravicujem, moram povedat po pravici, da je studij v realnosti bolj svoh. no, naj bi naucili, sam v bistvu le plavamo v vodi,... ja, bom probala se na cobissu, pa mal okol prevohat,...
res ti hvala za tvojo pomoc :)

lp :wink:
monik
Novinec
Novinec

Uzivaj :)

OdgovorNapisal/-a eustahije » 12.7.2005 10:40

Ja, plavanje sploh ni napačno, samo če prej sploh nisi znala plavati... :) Fakulteta :-? , ne bi vedel, verjetno si ti tudi malo bolj zahtevna, kar je pozitivno, daleč boš prilezla! No Monik, uspešno iskanje pa tudi študij...
eustahije
Moderator
Moderator

zivijo :)

OdgovorNapisal/-a monik » 12.7.2005 11:08

ja, saj to je problem,... ko me nekaj zanima, me crvici in ne morem spat,.. pa se tako mocno si zelim izpolniti svoje sanje,.... no, upam, das e naucim plavati,.....
res najlepsa ti hvala za pomoc,... upam, da ti lohk kdaj vrnem,...
ce ne pa vedi vsaj to, da si mi polepsal dan s tole dobro voljo :wink:
lp
monik
Novinec
Novinec

Adijo

OdgovorNapisal/-a eustahije » 12.7.2005 13:32

Ni kaj. Pa pridi še kdaj na naš preljubi forum :)
eustahije
Moderator
Moderator

seveda

OdgovorNapisal/-a monik » 12.7.2005 13:39

pa naj se kdo rece, da je postmodernost s svojim informacijskim teatrom too much.

clovek ne more verjeti, sam to ti odpira poti. in verjetno se mnogi izmed nas strinjamo, da hoditi oz. sedeti ob poti in le gledat kam tece, enostavno to ni to :)
lp vsem :wink:
monik
Novinec
Novinec

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov