STROJNISTVO.com • Poglej temo - Študentsko delo

Študentsko delo

Mojstrski, tehnični, univerzitetni, visokošolski, podiplomski, ... študij

Moderator: -M-

OdgovorNapisal/-a Relanium » 25.8.2011 8:04

technoboy napisal/-a:lol, jes sm pustu fax k uni butli tm nimajo blage o blagi vezi, zdej sm vajenc na CNC, pa učim se sam NX7ko, p CAM, p mam že zdej taka plača d marsker dipl.ing.str nima al p nkol nau meu, tko d ja ti k si konstrukter, pa kao neki znas risat tega se tok rab, d en dela tehnologijo p riše p to d ne vejo ke bi zacel jes vem usaj za 10 komadov dele z glave p ti nam za nbenga povedu zato k se brez muje tut čevl ne obuje, klič okol p najt, btw jes u brinox, p LTH pridem zdele če čm;)

lej edina referenca je enmu diplomantu d neki zna, ne p kaj b rd gor dol, sej tut jes pometem delavnco p ksn fajl skeneram p pospravm, zkwa p nebi za ta dnar k dobim, grem še skret spucat brez problema;)

Slovenscino si pa ocitno tudi prespal.

BTW, kam so me prinesli uni butli, ki nimajo blage o blagi vezi?
Praksa v raziskovalni ustanovi nekje v skandinaviji :wink:
technoboy napisal/-a:drgač p u amerika tm ti dajo 80 k na let + ostale bonuse in plačane zavarvanja p dopoust p regres itd...

In verjetno govoris izkustveno, ker si pomoje ze moral preziveti dosti casa tam.
Japaja, baba cula baba rekla

Drugace pa sem jaz ze osebno govoril s prebivalci od tam, samo ne ravno strojniki ampak sem vsaj obcutek dobil kaksne so razmere tam.
Relanium
Strokovnjak
Strokovnjak

Re: Študentsko delo

OdgovorNapisal/-a slemenc » 8.5.2013 12:43

Živijo!

Mene pa zanima, če poznate kakšno podjetje v območju Ljubljana- Ribnica, ki bi poleti (Julij, Avgust, September) potrebovalo kakšnega študenta.
Poprijel bi za vsako delo, najbolj pa bi me zanimalo področje hidravlike.
Zadnjič spremenil slemenc, dne 6.2.2019 14:45, skupaj popravljeno 1 krat.
slemenc
Pripravnik
Pripravnik

Re: Študentsko delo

OdgovorNapisal/-a nikec1997 » 7.12.2013 20:58

Zdravo!

Iščem prakso pri delodajalcu za dva tedna in sicer od 10.marca 2014 pa do 21.marca 2014.iščem pa jo za tehnika mehatronike 2.letnik v okolici Maribora ali v centru njega. Z menoj lahko kontaktirate na telefonsko številko:070 285 684 ali na e-mail:niko.toplak1@gmail.com. Prosim za pomoč in hvala že naprej.

Lp
nikec1997
Novinec
Novinec

Prejšnja

Vrni se na Izobraževanje

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov