STROJNISTVO.com • Poglej temo - Standard parts

Standard parts

Hiter za učenje, enostaven za uporabo, celovita rešitev.

Moderator: -M-

Standard parts

OdgovorNapisal/-a Gost » 1.2.2005 12:04

Kje se v Pro/E wildfire 2 nahajajo standart parti oz. kako jih vnesem v risbo oz. model?
Gost

OdgovorNapisal/-a zupi » 1.2.2005 13:30

V Proe-ju ni standardnih delov.
Naložiti si jih moraš z interneta oz. strani uradnih/neuradnih proizvajalcev teh elementov (Povezave imaš v pozdravnem oknu ProE-ja). Seveda pa lahko tako knjižnico dobiš tudi v Audax-u, kjer si kupil program 8)
zupi
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a Gost » 1.2.2005 23:48

imajo to svoje (oz. ki so jih sami npr. poslovenili.....) ali prodajajo 3rd party?

kje si jih dobil ti (kolikor vem, kar obvladas)? web2cad ipd?
Gost

OdgovorNapisal/-a zupi » 2.2.2005 12:05

Žal ti ne morem pomagati, ker jaz te knjižnice nimam.
zupi
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a Gost » 5.2.2005 12:02

Jaz imam PowerParts (published by Web2cad), pa lahko rečem, da za uporabo ni nič posebno težkega. Enako, kot ostali katalogi, deluje kot samostojen program. Poiščeš kos, ki te zanima, izvoziš kot STEP (ali kateri drugi) fajl, nato uvoziš v Proe (ali kateri drugi 2D ali 3D program).
Nisi pa povedal, katere standardne kose sploh iščeš. Če govorimo o orodjih za plastiko, potem je zakon Hasco (dolpotegneš ga iz njihove spletne strani - dobrih 100MB).
Za sestavljanje jarmov, izmetačev, vijakov, dolivnih sistemov, hlajenja, stranskih odpiranj,... je pa zelo uporaben program EMX, ki deluje v samem Proe-ju, vendar ga je potrebno dodatno naložit (dokupit :roll: )

LP
Gost

OdgovorNapisal/-a nemoc » 6.4.2005 16:05

najboljše je da si zrihtaš standardne parte za proe-nekej jih mam jest...pssst, ki so označeni kar s part, imena nosijo pa po din standardu....in tak part nato enoatavno potegneš v asembly-kjer te tud vpraša po standardni meri kosa!
nemoc
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a ManiaC » 11.4.2005 20:58

nemoc napisal/-a:najboljše je da si zrihtaš standardne parte za proe-nekej jih mam jest...pssst, ki so označeni kar s part, imena nosijo pa po din standardu....in tak part nato enoatavno potegneš v asembly-kjer te tud vpraša po standardni meri kosa!

kje pa si dobil ti te standarne parte?
Zdaj ko si ravno omenil, da jih maš... bi mi jih mogoče lahko poslal na mail?
poteko.jure@gmail.com

aja če rab kir invite mu ga lahk pošlem za gmail namreč.-
ManiaC
Strokovnjak
Strokovnjak

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a prijazen » 11.8.2005 9:41

ManiaC napisal/-a:
nemoc napisal/-a:najboljše je da si zrihtaš standardne parte za proe-nekej jih mam jest...pssst, ki so označeni kar s part, imena nosijo pa po din standardu....in tak part nato enoatavno potegneš v asembly-kjer te tud vpraša po standardni meri kosa!

kje pa si dobil ti te standarne parte?
Zdaj ko si ravno omenil, da jih maš... bi mi jih mogoče lahko poslal na mail?
poteko.jure@gmail.com

aja če rab kir invite mu ga lahk pošlem za gmail namreč.-

A lahko tudi meni pošlješ?

Na: prijazen@gmail.com
prijazen
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na ProEngineer Wildfire

Kdo je na strani

Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov