STROJNISTVO.com • Poglej temo - Prenos projektov

Prenos projektov

3D modelirnik enostaven, sodoben in zmogljiv. Vprašanja, nasveti, komentarji….

Moderator: -M-

Prenos projektov

OdgovorNapisal/-a gregoru » 7.1.2014 10:40

Pozdravljeni,
Želel bi prenesti projekte iz enega računalnika win xp-inventor 2008 na novega win7 inventor2013. jasno bi rad ohranil vse vijake in podložke .... da se prenesejo. vem za opcijo pack and go.
Namreč ko sem prenesel celotno mapo iz enega računalnika na drugega me začne spraševat za vsako matico podložko ... od kje naj uvozi. Sicer mi to ni težko ampak rad bi ubral lažjo varianto :D za pomoč se Vam že v naprej zahvaljujem.

Lep pozdrav
gregoru
Novinec
Novinec

Re: Prenos projektov

OdgovorNapisal/-a Nicomajstr***???*** » 7.1.2014 11:19

Iz starega računalnika morate na novega kopirati tudi vse "Content Center Files"
običajno se nahajajo pod: My Documents\Inventor\Content Center Files oz. če imate drugače nastavljeno lokacijo vidite to v nastavitvah inventorja
Nicomajstr***???***
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a gregoru » 7.1.2014 12:05

Hvala za odgovor,
Nekaj podobnega sem sicer naredil vendar iščem še kakšno rešitev, ker imam en projekt z veliko različnih standardnih materialov. Namreč v zgornjem primeru moraš še vedno potrjevat vsak vijak posebej.
gregoru
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a Nicomajstr***???*** » 7.1.2014 12:23

Preverite še, če imate pod Application Options v 2013 nastavljeno pot za Default Content
Center Files tja kamor ste kopirali datoteke iz starega računalnika in pa če je v projektu (.ipj), ki ga odpirate nastavljeno pod Folder Options -Content Center Files mora biti Default (oz. pot kamor ste kopirali stare standardne elemente).
Nicomajstr***???***
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a gregoru » 10.1.2014 9:41

Nicomajstr hvala za odgovor,
Šlo je sicer z posameznim potrjevanjem vsakega standardnega dela.
gregoru
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a Nicomajstr***???*** » 10.1.2014 12:08

Skoraj 100% sem, da imate neko pot v .ipt projektu narobe nastavljeno. Lahko pa v projektu dodate svoj search path do mesta kjer imate knjižnice in bo delovalo brez potrjevanja...
Nicomajstr***???***
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na Inventor in Inventor Professional

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov