Pozdravljeni,
Zanima me če ima kdo sprogramirano celotno delavniško risbo oz. dele kjer vpisujemo volumen ali težo ter ostale stvari ki so pomembne na delavniški risbi.
Ali bi mel kdo kakšen link kje bi mi po korakih razložilo kako avtomatično vpisovati karakteristike izdelka v delavniško risbo oziroma kateri ukazi morajo biti izpolnjeni?
Ali mi kdo lahko da kakšen primer namreč hočem imeti izpolnjene določene parametre seveda, ki bi nadalje upoštevali avtomatičen izpis potem v delavniški risbi ali npr. kosovnici?
Katere funkcije vse moram izpolniti da mi bo uspel takšen avtomatičen vpis narejen v delavniški risbi?
Oziroma bom drugače povedal... navajal bi rad določene podatke v drawingu v tabelo ki bi jo rad poenostavil in sprogramiral tako da me bo računalnik vprašal kam naj kaj vpišem?
Zanima me tudi če kdo ve kako bi v delavniško risbo izpisoval volumen izdelka. Oziroma rad bi imel prepisan podatek volumna iz parta na delavniško? Nato pa bi hotel imeti še podatek o teži na delavniški poleg volumna in gostote?
Lep pozdrav!