STROJNISTVO.com • Poglej temo - Catia osnove

Catia osnove

CAD/CAM/CAE integrirani programski paket, ki uporabniku nudi rešitve za celotni proizvodni proces, od konstrukcije do analize in proizvodnje.

Moderator: -M-

Catia osnove

OdgovorNapisal/-a Stim » 13.3.2014 9:42

Zdravo,

Prosim za pomoč pri uporabi Catia V5. Začel sem se učit Catio V5 pa ne vem, kaj naj naredim, da bom imel na levi strani Specification Tree (Part1, XY plane, Yz plane, ZX plane, Part Body...) :oops:
Prosim, če ima kdo kakšna navodila nastavitve Catia, da mi jih pošlje na email: krambergermatej01@gmail.com

Hvala za nasvete in pomoč :)

Stim-Matej
Stim
Novinec
Novinec

Re: Catia osnove

OdgovorNapisal/-a fikus_ » 13.3.2014 10:25

fikus_
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a ktm1001 » 13.3.2014 10:40

Stim napisal/-a:Zdravo,

Prosim za pomoč pri uporabi Catia V5. Začel sem se učit Catio V5 pa ne vem, kaj naj naredim, da bom imel na levi strani Specification Tree (Part1, XY plane, Yz plane, ZX plane, Part Body...) :oops:
Prosim, če ima kdo kakšna navodila nastavitve Catia, da mi jih pošlje na email: krambergermatej01@gmail.com

Stim-Matej

startmenu-part design - OK

In, bi moral imeti menuje za part(drevo, orodja, ...)
ktm1001
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Starbucks » 13.3.2014 19:24

Stim napisal/-a:Zdravo,

Stim-Matej

Za drevo pritisni F3. Če klikneš na linijo v drevesu ga lahko povečaš in zmanjšaš. Pol pa nazaj z klikom na linijo. Seveda je dobro poznati zumiranje z miško z srednjo tipko, ki jo danes na žalost zaseda kolica in ti zjebe prst v pol ure, razen ko se navadiš po 2-3 projektih. :)
Starbucks
Sodelavec
Sodelavec

Vrni se na Catia

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov