epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
On 2001-10-23 13:07, Anonymous wrote:
Delam v konstrukcijskem oddelku podjetja s 50 zaposlenimi. Imam neto plačo 140.000 SIT. Obvladam modeliranje s programom ProE in me zanima vaše mnenje / koliko več bi lahko zaslužil drugje (če bi)?
Koliko zaslužite vi?
130.000 SIT BRUTO
Lep pozdrav, konstruktor.
Delam v konstrukcijskem oddelku podjetja s 50 zaposlenimi. Imam neto plačo 140.000 SIT. Obvladam modeliranje s programom ProE in me zanima vaše mnenje / koliko več bi lahko zaslužil drugje (če bi)?
Koliko zaslužite vi?
Koliko zaslužite vi?
Lep pozdrav
Delam studentsko prakso ( 35 ur na teden) v Siemensu v Erlangenu in zasluzim 196.000 n a mesec z istimi stroski kot v Sloveniji.
LP student
Koliko zaslužite vi?
Lep pozdrav
Delam studentsko prakso ( 35 ur na teden) v Siemensu v Erlangenu in zasluzim 196.000 n a mesec z istimi stroski kot v Sloveniji.
LP student
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov