epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
dm84 napisal/-a:Vse plastike niso iste. Prazne marnje so toliko moje kot tvoje, govorim iz izkušenj, tudi glede vode. PEEK bo sigurno tehnično ustrezen, cenovno pač ne. Oilon je za kar je. MF tudi ve zakaj je tam bron in ne plastika. Pusti poljske polproizvode. Ja 40 let ja in 5000 ur, to je tipična slika tega strojnega parka...

dm84 napisal/-a:Pozabi na novilon oilon ipd. Ni primeren.
1.Premeri so premajhni, da bi držal površinski tlak. Tam obremenitve niso tako zanemarljive kot eni tu pišejo. Niti slučajno pa ne na vpetju preme.
2. Oiloni ipd PA6 materiali so zelo dovzetni za vlago in spreminjajo dimenzije, težko boš na tem mestu dosegel potreben ohlap (ob suši bo luft, ob deževju bo ribala puša). Luft imaš že sedaj, lahko pa dobiš ob posebnem vremenu še težek volan;)
3. Uporabi bron in pika. Kaj pa je 40€ če je to cena materiala pri obnovi preme? Bodi stvaren. Če pa je še vedno preveč, pa pusti kot je.
petkovar napisal/-a:Zdravo,
se strinjam z dm84...
uporabi bron, je zadeva preverjena
zakaj se ne odločiš za nabavo materjala kjer si dobil najcenejšo ponudbo, ali pričakuješ da komu tak materjal leži pod ponkom, in ti ga bo dal zastonj?
vsaka obnova nekaj stane, me kr mrazi ko berem take debate, kjer se pogovarjate o nekaj €
več si že zapravil z brskanjem po netu in telefoniranjem....
ne mi zamert...
lp
ssecnik napisal/-a:UCO,
jaz sem bron dobil pri odkupovalcu odpadnih surovin in to smešno poceni,nekje 4€/kg.
Če imaš kakšnega v bližini,se splača pogledat.

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost