STROJNISTVO.com • Poglej temo - Kaj je na sliki?

Kaj je na sliki?

Kar ne spada nikamor v zgornje kategorije...

Moderator: -M-

Re: Kaj je na sliki?

OdgovorNapisal/-a BUCONOVA » 21.10.2015 17:18

@Demz, tis edin razgledan tle, po izjavah skor vseh ostalih v tem psotu, zlo škripa namreč, sočutijo s prvim, ki je kriv za nastalo situacijo ;)

Ja, Sjerbus gre pa tut men na k....! Serbus, ka vem kje se tko pozdravljajo. Prav sem izbiral, kako naj pozdravim, res! In smola, da sem se odločil za " Serbus" se opravičujem, tistik, ki sem vam prizadel verska čustva ;) nikakor se pa ne opravičujem dakomatu, on je pa extra klasa, potreben "pozornosti" :p No, nekak se mi zdel, da bo pozdrav "Serbus" za strojništvo pač OK, zajebu! Živjo mi je pedersko al lublansko-žensko, Zdravo, to mi je iz še tadbrih časov, ko sem mel plače 1k DEM. Nikoli več po tistem jih namreč nisem imel. Dover dan, to je tko-tko, Spoštovani... je bl za kake uradne dopise al kej, eto, in sem se odloču za "Serbus" ker sem mislu, da se bo odzval kak sotrpin, ki mu je ta pozdrav blizu, da ne hodim predaleč po tele prižeme, baje se, sicer namensko temu reče spona (droga) zapirala sifona, seveda nikjer tega ne najdeš, ne pod tem, ne pod kerim drugim imenom.

Eto, če bo pa to kdo rabu, kar sm rabu in isku jest tle gor, to majo vodovodni serviserji, oz. serviserji armaturnih oz. na sploh pip za kopalnice in te fore. (cena 2.2, 2.5€ na komad.)

Savinjska majka! Čeprav, ima to smolo, da je na drugi strani polno ostalih regij, ki ne supadajo, hehe, da ne omenjam celo državo.

Pa še to: Zakaj bi se zastopl, če se lahka pa kregamo? :p

Sem hotu na konc napisat "arrivederci" ;) pa bi blo prenesramno :p

ajt
BUCONOVA
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a dakomat » 21.10.2015 18:56

BUCONOVA napisal/-a:ko sem pljuval po tebi.

Po meni nisi pljuval, delal si zelenca/nezreleža iz sebe! Odziv človeka na kritiko najbolj pokaže njegov karakter, in tvoj odziv ne kaže po neki zrelosti - najlažje je deliti žaljivke.

BUCONOVA napisal/-a:Ti si tist debil,

Pa kdo si ti, da si jemlješ pravico ljudem javno deliti neke nazive?? Še enkrat se je potrdila moja domneva da si "zelenec," ki mu takoj popusti zavora in namesto konstruktivne debate začne z žaljivkami.

BUCONOVA napisal/-a:In če ne prebavljate ljudi iz drugih regij,

Jih "prebavljamo," zgleda da ti ne "prebavljaš" tistih, ki v državi govorijo domač jezik, torej se spet izkaže kako si nestrpen in "zelen."

BUCONOVA napisal/-a:nisi ama za nobenor abo

No, za kako rabo pa sem, pa mi neki zelenec ne bo govoril!!!! Pa LP!
Nič na svetu ni razdeljeno bolj pravično kot inteligenca - vsak misli da je ima dovolj!
dakomat
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a SAJKO » 21.10.2015 20:31

:roll:
SAJKO
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Demz » 21.10.2015 20:54

:roll: Saj je res. Strojnik se naj s strojništvom ukvarja, z gramatiko pa tršice v šoli! :roll:
Delo krepeli človeka.
Demz
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Zaspanc » 22.10.2015 4:12

Dve ljudski modrosti:
"Nikoli se ne kregaj z idiotom. Spustiti se boš moral na njegovo raven, vendar te bo premagal z izkušnjami."
"Če z drekom se boriš, smrdiš. Pa če zmagaš al' pa izgubiš..."
:wink:
Zaspanc
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Slavcr » 22.10.2015 6:49

Joooj, polpismeni Buconova, ali te mamica ni pustila k prijatelju "snemat empetrije", da zdaj tresoritiš in 'trolaš' po forumih ter zdraviš svoje (pred)pubertetniške frustracije?
Imaš lepo priložnost, da z eno potezo izboljšaš trenutno kakovost tegale foruma - veš kako?
Izgini, od koder si prišel!
Slavcr
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a KY » 22.10.2015 7:34

Demz napisal/-a:@Buconova, dihaj malo! Pa še malo...

Tale Buconova mora biti nekje iz celjskega oz. laškega področja, da je uporabil tak pozdrav. Saj ni nič tako groznega, smo pa v bistvu vsi precej na robu z občutki, saj se nam dogaja tragedija na vzhodni meji.

Torej, Buconova, Zdravo!
Tiste štiri prižeme boš najverjetneje in najhitreje rešil "na roke". V reinfuzi jih (jaz) nisem videl. Je pa izdelek atraktiven in uporaben na splošno, ampak nikakor s tistim vijakom s križno zarezo Ph2.

Brez "Serbus". (Laščani rečejo nekako "Sjerbus" :roll:) Sicer imamo pa tudi v naši dolini nekaj močnih ... hribi pa to, kaj čmo. :o

Križ je PZ-2 :D
Ko bom velik, bom delal stroje!
KY
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Demz » 22.10.2015 8:37

Saj res, kaže da je res Pz :D

Namesto tistega šraufa narediš namenskega z rendrirano glavo in je takoj bolj atraktivno in dodana vrednost.
Delo krepeli človeka.
Demz
Strokovnjak
Strokovnjak

Prejšnja

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov