epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

mackrispi napisal/-a:Pozdravljeni,
Imam struznico 3 fazno 750W .... pa me cisto informativno zanima ali v primeru ce bi enkrat pozneje
zamenjal motor z recimo mocnejsim 3 faznim ala 3200-5000W ali lahko to storim tako da se samo motor zamenja ali je potrebno tako rekoc pol struznice zamenjat oz kaj je kljucno da se se zamenja.
Hvala,
Lep pozdrav.
Kristijan

ALG200 napisal/-a:mackrispi napisal/-a:Pozdravljeni,
Imam struznico 3 fazno 750W .... pa me cisto informativno zanima ali v primeru ce bi enkrat pozneje
zamenjal motor z recimo mocnejsim 3 faznim ala 3200-5000W ali lahko to storim tako da se samo motor zamenja ali je potrebno tako rekoc pol struznice zamenjat oz kaj je kljucno da se se zamenja.
Hvala,
Lep pozdrav.
Kristijan
Verjetno ti ne bi mogel noben preprečit ,če bi hotel menjat motor iz 750 W-ov na 5 KW-no mrcino, kajne ?
Če je proizvajalec vgradil tako moč motorja je verjetno imel argumente, zamenjava s kakšnim 1KW-nim bi bila še morda smiselna.
Dobro jutrooooo , odpri okno ,svež zrak bo gotovo pomagal, zamisli si sedaj kako bi 5 KW-ega spravil na to mesto , instalacija –presek kablov, ……………..najbolj sigurno bo ,da stružnica zamenja strugarja. ( ministre za šolstvo zadnjih 25 let )

Si že zvedel, da je moč motorja, sila rezanja in hitrost rezanja neposredno povezano.me cisto informativno zanima ali v primeru ce bi enkrat pozneje
zamenjal motor z recimo mocnejsim

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov