STROJNISTVO.com • Poglej temo - Kje kupit rezkalne nože na ploščice ?

Kje kupit rezkalne nože na ploščice ?

Kar ne spada nikamor v zgornje kategorije...

Moderator: -M-

Kje kupit rezkalne nože na ploščice ?

OdgovorNapisal/-a mackrispi » 22.11.2016 13:30

Pozdravljeni,

Prosil bi za informacijo kdo prodaja rezkalne nože na ploščice ? Rabil bi tam do FI20 in ker rabim to
za občasno domačo uporabo, bi rad kupil nekaj kvalitetnega (Iscar, Seco ...itd.)

Videl sem da večina omenja podjetje BTS, kamor sem že poslal povpraševanje, me pa zanima kdo še v Slo to prodaja.

Hvala za informacije.

Lep pozdrav.
mackrispi
Pripravnik
Pripravnik

Re: Kje kupit rezkalne nože na ploščice ?

OdgovorNapisal/-a marincspeedshop » 22.11.2016 22:08

Wd tehnik ima kitajsko robo po smesni ceni.
marincspeedshop
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a mackrispi » 22.11.2016 22:22

Ja hvala ... sem bil pri njih samo nimajo ... ostale rezkarje sam ze pri njih vzel ...

Lep pozdrav.
mackrispi
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a šemz » 22.11.2016 23:14

Zdravo,

Orodje za rezkanje in struženje uporabljam od različnih proizvajalcev. Če iščeš poceni in dokaj splošno orodje je WIDIN program trdokovinskih rezkarjev iz BTS-a (cca 15eur kos). Če iščeš kvalitetno orodje, ki je obstojno in dolgo zdrži Garant-Hoffman, Mitshubishi (cca 50eur kos). Na ploščice rezkarje imam od Simutoma fi18 in fi25. Oba delujeta brez problema, uporabljam jih večino za šropanje. V ponudbi jih ima tudi BTS. Če pa potrebujem kako specialno orodje je pa Iscar prvi naslov.

Drugače orodje zastopajo tudi naslednji:

-Tehna Plus
-Zibrt
-MJM
-Dolinšek
-.....

LP Uroš
šemz
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a mackrispi » 22.11.2016 23:59

šemz napisal/-a:Zdravo,

Orodje za rezkanje in struženje uporabljam od različnih proizvajalcev. Če iščeš poceni in dokaj splošno orodje je WIDIN program trdokovinskih rezkarjev iz BTS-a (cca 15eur kos). Če iščeš kvalitetno orodje, ki je obstojno in dolgo zdrži Garant-Hoffman, Mitshubishi (cca 50eur kos). Na ploščice rezkarje imam od Simutoma fi18 in fi25. Oba delujeta brez problema, uporabljam jih večino za šropanje. V ponudbi jih ima tudi BTS. Če pa potrebujem kako specialno orodje je pa Iscar prvi naslov.

Drugače orodje zastopajo tudi naslednji:

-Tehna Plus
-Zibrt
-MJM
-Dolinšek
-.....

LP Uroš

Super hvala, zdaj samo se moram najt take po cca 50+ eur , ker vse kar sem jaz nasel je preko 150eur :)
mackrispi
Pripravnik
Pripravnik

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov