čiro1950 napisal/-a:Standardnih ohišij za medicino ni. Ne da se vam pomagat, ker ne vemo, kaj boste z vašo napravo počeli v medicini. Če bi hoteli kaj prodati v Ameriko, bi imeli opravka z:
http://www.fda.gov/AboutFDA/Transparenc ... 194460.htm in bi imeli velike stroške in veliko dela, da bi dobili odobritev.
Pozdrav
Čiro
ja točno zaradi tega... ampak preden gremo sloh razmisljat bolj resno o smoternosti tega postopka smo dobili sanso da se produkt testira.
Gre se za ene vrste projektor ki pri posegih na kozi pomaga za orientcijo in sledenje pri liniji.
Ker moramo pred testiranjem zadostiti zahtevam (dezinfekcija, avtoklav,....) sem razmsljal ce mogoce obstaja neko ohisje z da bi zadostilo zahtevam. Gre za rojektor, razmisljal sem, da je pritrjen nekam v tem ohisju in pac od tam opravlja svojo nalogo. stvar ne bo v stiku z bolnikom zato moram zagotoviti "le" da je ohisje gladko in omogoca ciscenje in dezinfekcijo.
zavedam se da je to dalec od zadostitvam zahtevam ampak naročnik, je ta ki zeli sprobati. Kaj bo kasneje ce bo zadeva uporabna pa je itak odločitev nadrejenih... tako da ne komentirat da se ne da in podobno...
razmisljal sem ce mogoce obstaja kaka doza za elektroinstalacije s certifikatom za uporabo v operacijskih sobah ali podobno... ce je prozorna potem je stvar na pol resena