epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
marincspeedshop napisal/-a:Glede varjenja, sem hobi varilec brez a testa.

-M- napisal/-a:33test napisal/-a:Standard, mladeg zagnanega človeka, ki poskuša pokazati del svojega dela, je potrebno jebat z nekimi pravili foruma. Bog ne daj, da bi dobil kak posel prek svoje teme....
Ne gre se za to, da bi kdorkoli zatiral zagnanost ali bil nevoščljiv nekomu ki zna nekaj narediti. Lepo je, da se prikaže kar je možno narediti v domači delavnici. Je pa velika razlika med deljenjem nasvetov ali delanjem reklame v namen okoriščanja.
Obenem pa avtorja teme pozivam, da objavi odgovor na moje prejšnje vprašanje in tudi ostalim razloži glede izvajanje uslug varjenjazahtevno varjenje

pujs napisal/-a:Očitno -M- pozna nekaj materialov in že rabi biti pameten glede varjenja. Zahtevno varjenje je širok pojem...

six10 napisal/-a:...nič čudnega da se forum ne more razživet, čim pride kaj pozitivnega se najdejo eni ki jim nič ne paše..

Slavc napisal/-a:Verjetno mu je res močna konkurenca in se zato razburja.

jan.23 napisal/-a:...lepega hudiča sem zakuhal... ni bil to ravno moj namen.
Se mi pa zdi, da je na temu forumu malo preveč razpuščeno vse skupaj.
Na enem sorodnem forumu (kjer je vsaj po mojih izkušnjah red) imajo med pravili, med drugim zapisano:
_____________________________________________________________________________________
-O ukrepih moderatorjev se ne razpravlja
Moderatorji so pri svojem delu avtonomni, njihove odločitve in ukrepi so dokončni. Diskusija o njihovih ukrepih ni predmet debate na forumu.
-Brez reklam
Ne reklamirajte izdelkov, storitev ali spletnih strani. Namen foruma je prostovoljna izmenjava mnenj in informacij.
_____________________________________________________________________________________
Kaj zna in kaj ne zna ta nadobudni marincspeedshop, bo že čas pokazal. Pa vso srečo mu želim. Marsikdo izmed nas je, ko je mislil, da že vse zna, spoznal da nič ne zna.
Predlagam, da se tema ne izbriše, ampak zaklene.
Tisti prispevki o hostesah pa se prenesejo v novo temo, debata se nadaljuje.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov