Napisal/-a čiro1950 » 22.12.2017 18:32
Samo ne kupiti Renault-a, ko se npr. na Laguni 2 dci pokaže na armaturi napaka na elektroniki, traja leta, da na servisu pogruntajo vzrok.
1. napaka: motor je ugasnil, če si med vožnjo spustil gas.
1.1 Na uradnem servisu očistijo rezevoar. Plačal "kazen" 150 Eur. Nič!
1.2 Bil še nekajkrat na servisu na testerju, zastonj. Nič!
1.3 Po dveh letih najdejo napako s testerjem: zamenjajo elektroniko na visokotlačni tlačilki za gorivo. Yes!
Dvakrat sem sam popravil, pred tem sem že planiral poslovilno vožnjo na odpad:
1. Prva napaka: motor je vrglo v rezervni mod, če si med vožnjo spustil in zatem pohodil gas. Napaka se je resetirala, če si ugasnil motor in se potem zopet pojavila itd.. Na testerju niso našli napake. Izpulil sem vtikač z EGR ventila in je bilo mir. Yes!
2. Druga napaka: Med vožnjo je po petih minutah preklopilo na rezervni mod. Napaka se je resetirala, če si ugasnil motor in potem ponovno pojavila po petih minuta itd.
Ko sem po enem tednu dobil avto s servisa (plačal sem 140 EUR "kazni" za neopravljeno delo), je bilo enako kot prej!
2.1Potem sem postružil kos jekla in ga vtaknil v luknjo EGR ventila. Nič!
2.2.Na odpadu kupil merilec pretoka zraka. Nič!
2.3 Slučajno sem opazil, da ne zapira lopute pred sesalnim kolektorjem, ko ugasneš motor. Snel sem gumi cevko z lopute in pihal v njo. Nekje se je oglasilo šibko piskanje. Vzel sem kos vodovodne cevi, jo prislonil na uho in prisluškoval. Našel sem počeno gumijasto cev nad turbino. Yes!
Potem so mi na servisu velikodušno dali zastonj novo gumi cev. Tudi jaz amater sem porabil en teden!
Sem gledal na tujih forumih: Ob podobni napaki so v Franciji zamenjali na Meganu za 3000 EUR delov, pa še ni delal motor.
Pred kratkim sem bral v Dnevniku, da se nepooblaščeni serviserji Renault avtomobilov pritožujejo, da jim tovarna ne da pravih informacij za servisiranje. Včasih je bil v reklamah slogan: To je kvaliteta Renault!
Kolega, ki se spozna, po petih letih, ko zapade garancija, zamenja Senic-a za novega,
Pozdrav
Čiro