STROJNISTVO.com • Poglej temo - Metalizacija - podjetja v slo

Metalizacija - podjetja v slo

Kar ne spada nikamor v zgornje kategorije...

Moderator: -M-

Metalizacija - podjetja v slo

OdgovorNapisal/-a uros21 » 5.12.2005 8:08

Pozdravljeni.

Zanima me katera podjetja v slo se ukvarjajo s tem?
In kako je s to tehnologijo pri nas glede možnosti preživetja oz. ali so ta podjetja rentabilna.

Profesor na faksu me prosi za pripravo seminarske naloge v tej smeri.

Hvala in lp, uros
uros21
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a jantarstd » 5.12.2005 19:10

Eno od podjetij, ki ima metalizacijo le Hella Lux v LJ. Oni metalizirajo reflektorje na žarometih .
Drugo tako podjetje v VPL Lampič na koncu Dunajske v Črnučah. Ti se pa bolj ukvarjajo z dekorativno metalizacijo za razno embalažo in podobno . To je to za kar jaz vem . Bo pa v kratkem tudi eno tako novo postrojenje v podjetju SAPS, ki so ga odprli nedavno v prostorih bivše tekstilne tovarne v Preboldu . Ukvarja pa se tudi z izdelavo raznih luči za avtomobilsko industrijo.

Lp
jantarstd
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a uros21 » 6.12.2005 7:26

jantarstd napisal/-a:Eno od podjetij, ki ima metalizacijo le Hella Lux v LJ. Oni metalizirajo reflektorje na žarometih .
Drugo tako podjetje v VPL Lampič na koncu Dunajske v Črnučah. Ti se pa bolj ukvarjajo z dekorativno metalizacijo za razno embalažo in podobno . To je to za kar jaz vem . Bo pa v kratkem tudi eno tako novo postrojenje v podjetju SAPS, ki so ga odprli nedavno v prostorih bivše tekstilne tovarne v Preboldu . Ukvarja pa se tudi z izdelavo raznih luči za avtomobilsko industrijo.

Lp

Hvala. Samo za info. jaz sem našel še: Welma, Sempra, Imp-Itak, Remet, Container, Pocinkovalnica, Atotech, Pleskar,... to so samo d.o.o.-ji. obstaja še veliko s.p.-jev, ki poleg peskanja in melalizacije delajo še poleg tega cel kup ostalih stvari (prevozi, kleparstvo, ...). Vsaka jim čast za kvaliteto vseh storitev. :=)

lp, uros
uros21
Pripravnik
Pripravnik

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov