STROJNISTVO.com • Poglej temo - žična erozija

žična erozija

Vprašanja, predlogi in mnenja s področja orodjarstva...

Moderator: -M-

žična erozija

OdgovorNapisal/-a Luciano85 » 15.3.2018 19:19

pozdravljeni....

ima kdo doma kakšno žično erozijo....stroj je lahko tudi starejši letnik pa da cena ni vesoljsko zasoljena ker imam buđet omejen na max 6k ni tolko pomemben proizvajalec pa velikost mize...
Luciano85
Novinec
Novinec

Re: žična erozija

OdgovorNapisal/-a iNextUse.com » 22.3.2018 8:42

Pozdravljeni,
za vas imamo v ponudbi omenjen stroj. Ponujamo spletne dražbe in prodajo rabljenih strojev. Pošiljam vam povezavo do naše spletne strani
https://www.inextuse.com/m/machine_show/78-electrical-discharge-machining-charmilles-robofil-190

Lep pozdrav,
iNextUse.com
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a jan.23 » 22.3.2018 21:23

Kakšno naključje...
kupec erozije --> prvi post
ponudnik--> prvi post
Nekako se mi dozdeva, da je v ozadju samo ena oseba.
Lep pozdrav, Janez
jan.23
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Luciano85 » 25.3.2018 14:11

Hvala Inextuse za ponujeno....bom pregledal....smo v kontaktu..na ZS

jan.23 res je to moj prvi post od kar imam novi "nickname" ker sem pozabo starega in nimam več
tistega maila s katerim sem se registriral...drugače sem bil leta 2007 pridružen in aktiven.....
Luciano85
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a dakomat » 25.3.2018 17:46

jan.23 napisal/-a:Nekako se mi dozdeva, da je v ozadju samo ena oseba.

Imaš kar prav, poznam te fante. Mislim, da sta v tej temi dva, ki se poznata. Skušajo se prebiti na trg. Vsak pač po svoje, kakor ve in zna.
Nič na svetu ni razdeljeno bolj pravično kot inteligenca - vsak misli da je ima dovolj!
dakomat
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a von » 26.3.2018 13:21

dakomat napisal/-a:
jan.23 napisal/-a:Nekako se mi dozdeva, da je v ozadju samo ena oseba.

Imaš kar prav, poznam te fante. Mislim, da sta v tej temi dva, ki se poznata. Skušajo se prebiti na trg. Vsak pač po svoje, kakor ve in zna.

V bistvu sem edini, ki pozna dva iz te teme.
Moja naloga je, da skrbim, da naše punce delajo to, kar znajo najbolje. In v tem trenutku je zgornji odgovor na prvi post zadovoljiv.

In poznam vas, g. Dakomat. Saj oba veva, kdo je kdo. V detajle pa se ne bi spuščal, ker si lahko tak sončen dan pokvarim.

Torej, da gremo nazaj na pozitivno stran, vabim vse, če malo pokomentirate našo novo stran http://www.inextuse.com, v smislu, če se vam zdi zadeva uporabna, kaj bi spremenili, kaj dodali...ali so informacije dobre, itd. Trudimo se, da zadeve prevedemo čimprej v čim večje število jezikov in seveda, da bo čimprej čimveč strojev. :)

Vsak uporabni nasvet, ki bo seveda sprejet, smo pripravljeni nagraditi!

Lep pozdrav,

Janez Berglez
von
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a dakomat » 26.3.2018 18:31

Janez, jaz vašega sončnega dne ne želim pokvariti. Ravno nasprotno, želim vam uspešno poslovanje v novem letu. Zato vaše negativno nagovarjanje ne sodi v ta kontekst.
Je pa nizkotno, da se greste skrivalnice in se izdajate za kupca in prodajalca v eni osebi - dogovorjeno. Storite to direktno, povabite ljudi - poznavalce, na vašo spletno stran javno, tako kot ste to naredili v zadnji objavi.
Nič na svetu ni razdeljeno bolj pravično kot inteligenca - vsak misli da je ima dovolj!
dakomat
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na Orodjarstvo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov