epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Duroplast napisal/-a:
Seveda... najbolje, da se na tehničnih fakultetah namesto matematike 1, 2 ,3 na prisilo uvede predmete o starogrški filozofiji, jezikoslovje in še kaj. Kdo pa potrebuje matematiko. #sarkazem
Pa kaj ste vsi na glavo padli?

grega09 napisal/-a:To je pa v večini primerov bolj posledica področja fizike in njenih osnov, ne tako matematike. Matematiko en klinc briga kakšni so robni pogoji itd. Z osnovami fizike se pa marsikaj razjasni.
Tu bi še dodal, da je po moje bolj kvaliteten inženir tisti, ki je močnejši na področju fizike, kot pa matematike. Matematiko že nekako "počaraš".

Panzeraustirol napisal/-a:Duroplast napisal/-a:
Seveda... najbolje, da se na tehničnih fakultetah namesto matematike 1, 2 ,3 na prisilo uvede predmete o starogrški filozofiji, jezikoslovje in še kaj. Kdo pa potrebuje matematiko. #sarkazem
Še enkrat, ne gre se za menjanje matematike z drugim predmetom, gre se za spreminjanje pogojev sredi šolskega leta.
In kdo je v tem primeru padel na glavo, če smem zvedet?

Duroplast napisal/-a:Sam... kaj pa takrat, ko imamo v rokah kakšno statistiko, mogoče kalkulacije vektorskih pretokov ? , večje sisteme enačb, razne rotacije objektov v prostoru, enačbe krivulj pri modeliranju, trajektorije... opsa.potem se nam pa kolca po zapiskih in bukvah od Mizzorijeve ali Vidava...

Duroplast napisal/-a:Panzeraustirol napisal/-a:Duroplast napisal/-a:
Še enkrat, ne gre se za menjanje matematike z drugim predmetom, gre se za spreminjanje pogojev sredi šolskega leta.
In kdo je v tem primeru padel na glavo, če smem zvedet?
Ali bi tebi efektivno pomenilo kakšno razliko, če bi se pogoji spremenili v Avgustu?
Če se jaz prav spomnim so na maturi največ točk že pri nas prinesli predmeti kot so Matematika, Mehanika, Fizika. Kaj se je potem dogajalo ne vem. Definitivno pa ne moreš angleščine zraven primerjat za ta študij.

Panzeraustirol napisal/-a:
Ja bi, ker bi se imel veliko več časa za premislit kako naprej, ne pa zdaj ko smo že praktično konec s prvo konferenco.
Super, samo da na poklicni maturi ne moremo izbirati vsak zase predmete, ki jih najbolj znamo, na splošni pa 5 predmet kot strokovni tudi ne pride več v poštev.

Panzeraustirol napisal/-a:
Ja bi, ker bi se imel veliko več časa za premislit kako naprej, ne pa zdaj ko smo že praktično konec s prvo konferenco.
Super, samo da na poklicni maturi ne moremo izbirati vsak zase predmete, ki jih najbolj znamo, na splošni pa 5 predmet kot strokovni tudi ne pride več v poštev.

vili napisal/-a:bravo duro..., a se spomniš moje "Pauline", ne mi rečt...

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov