epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

vili napisal/-a:bom probal najti tistega o ploščini kroga..., me malo...

borisk napisal/-a:evoga, FDVjevec je že na 24 ur

vili napisal/-a:ja iz maxa bo še nekaj..., kar..., borut bi rekel: to mi deli...![]()
duro....: glede integrala, hvala..., sem hotel tistega s polarnimi...???

vili napisal/-a:
duro....: glede integrala, hvala..., sem hotel tistega s polarnim, ko zavrtiš radij, saj gre nekako tako...???

maxhaw napisal/-a:Blamaža gore dole. Ampak dejansko spreminjanje pogojev glede vpisa 3 mesece pred maturo ko smo se že prijavljali na predmete ''ni fer''. Sam nameravam študirati v londonu tako da mi je vseeno kaj si mislijo. Zarad mene tud če se nič ne zgodi. Bil sm pač edini od dijakov ki se mu ni bil problem postavit pred kamero v trenutku ko so prišli spraševati. Razumem fakulteto da je poudarek na matematiki to je logično in tu ni nobenega problema. Problem pa je da želijo te pogoje sprejeti 3 mesece pred maturo kar večini dijakov čisto podre vse načrte.

najed01 napisal/-a:maxhaw napisal/-a:Blamaža gore dole. Ampak dejansko spreminjanje pogojev glede vpisa 3 mesece pred maturo ko smo se že prijavljali na predmete ''ni fer''. Sam nameravam študirati v londonu tako da mi je vseeno kaj si mislijo. Zarad mene tud če se nič ne zgodi. Bil sm pač edini od dijakov ki se mu ni bil problem postavit pred kamero v trenutku ko so prišli spraševati. Razumem fakulteto da je poudarek na matematiki to je logično in tu ni nobenega problema. Problem pa je da želijo te pogoje sprejeti 3 mesece pred maturo kar večini dijakov čisto podre vse načrte.
Samo vprašam, a v "Londonu" je matematika lažja...

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov