epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Demz napisal/-a:Marš !
Če ne bodo na hitro odstranili teh oglasov vsenaokoli po ekranu, se bom odstranil !![]()
Saj to ni res!

Deutz napisal/-a:Pozdravljeni...
Zdaj pa ko ste spet odprli temo MASKE lepo prosim vse strokovnjake in "strokovnjake"
da podajo svoja strokovna znanja na razpolago nam ostalim "švajsarjem"![]()
Samo prosim ne po tisti "kolko para tolko muzike" ker so razlike med cenenimi in dragimi maskami pred deset leti bele ena stavar danes je pa to čist nekaj drugega... ali pa ni... in z strokovno obrazlago če je možno prosim

Duroplast napisal/-a:- Luftom v denarnici

Duroplast napisal/-a:Demz napisal/-a:Marš !
Če ne bodo na hitro odstranili teh oglasov vsenaokoli po ekranu, se bom odstranil !![]()
Saj to ni res!
Klik:
https://en.wikipedia.org/wiki/UBlock_Origin
Thank me later.

Deutz napisal/-a:Duroplast napisal/-a:- Luftom v denarnici
Ha..ha... ta ti je pa prava !!!![]()
![]()
![]()
Če na maski piše DIN ta pa ta... hm... ne glede kje in kdo jo je proizvedel je tem verjet ali ne... ali pa lahko tožim prodajalca če po 5-ih letih oči zgubim zaradi zavajanja !?

Demz napisal/-a:Je pa sladek in sumim, da mi je ravno zaradi glikola pes crknil ... v mukah.![]()
Tako da -

Duroplast napisal/-a: Bil je nek primer, ko so žuti namesto glicerina za sirupe v tujino prodajali dietilen glikol ...

Deutz napisal/-a:Duroplast napisal/-a: Bil je nek primer, ko so žuti namesto glicerina za sirupe v tujino prodajali dietilen glikol ...
haha... pa so ga Austrici pred 25-mi leti v vino dodajali !!!
Moj sosed si je hotel življenje vzeti in popil pol litra E.G. pa smo ga rešli (ne za dugo ker je ponovil vajo) in ne bi verjeli kaj je antidot za E.G. !... etilni alkohol !!! vsak dan so mu v bolnišnici vbrizgavali alkohol !!! in to vse dokler se ni E.G. pomalem izločil iz organizma.. Namreč ko etil. alkohol zavzame pozicije na ključnih mestih ne dovoli vezavo E.G.-a !!! ... in so ledvice ostale v glavnem nepoškodovane.

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov