epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
jan.23 napisal/-a:Pozdravljeni,
res da to nima veze s Proengineerjem,... zamima me kako se shrani kot slika celotna slika monitorja(s orodnimi vrsticami, padajočimi menuji,...). Tako kot sta to naredila vili in zupi.
Hvala
Vesele praznike jan

nejc24 napisal/-a:Zdravo!
Za slikanje ekrana uporabiš na tipkovnici tipko Print Screen, nato pa recimo odpreš v slikarju (paintu), in prilepiš. Vendar te opozarjam, ko boš shranjeval, da dobiš čim manjšo datoteko, jo shrani kot jpeg.
L.P.
Vesele praznike tudi Tebi jan23 in vsem ostalim!
nejc

kraslin napisal/-a:Zdravo,
kar se tiče izdelave navojev imam eno vprašanje. Zunanji navoj sem izdelal z Cosmetic-ko s proE 5, na risbi mi pa ne prikaže tankih črt navoja (vodoravno), prikazana je samo navpična debela. Ali mogoče kdo ve zakaj ne?
Poleg tega mi napiše še npr. M16 x 0 , kaj pomeni ta ničla, da ne bo slučajno koga zmedlo, npr. korak navoja.
Hvala za pomoč
Blaž

jan.23 napisal/-a:Pozdravljeni,
res da to nima veze s Proengineerjem,... zamima me kako se shrani kot slika celotna slika monitorja(s orodnimi vrsticami, padajočimi menuji,...). Tako kot sta to naredila vili in zupi.
Hvala
Vesele praznike jan

vili napisal/-a:joooojjjjj, glede na tvoje pisanje bi lahko modrovali in ugibali v nedogled, ja seveda cosmetic je samo navidezna globina navoja, pravila risanja![]()
![]()
, kaj si manjkal, ko ste to jemali

Vrni se na ProEngineer Wildfire
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov