Še več nelojalne konkurence.
Jaz bi tudi imel en prihodek zagotovljen, potem pa še malo za zraven, škodi sigurno ne. Pa ne mi zdaj govoriti, da ste celo življenje plačevali za penzijo, zdaj jo pa ni takšne kot bi morala biti. Razmere so hudič, problem je da so penzije prenizke in še nižje bodo. Od moje, če jo bom kdaj videl, pa ne bo nič ostalo, ko mi bodo smeti konec meseca odpeljali, pa ko bom še kakšno položnico zraven plačal. Edina opcija je nekako nekaj drugje "napraskati".

Samo, da to lahko počnem, moram več zaslužiti in potem nisem konkurenčen in padem v začaran krog...
Ljudi, ki so na prehodu v pokoj naj se jih obdrži delno aktivne, še posebej tiste, ki prinašajo nekaj več v podjetju oz. neki organizaciji. Ker opazujem blizu sebe in je ta oster prehod iz osemurnega "štempljanja" v službi in potem v penzijo, hudič. Za veliko posameznikov se lahko slabo konča, ko ni več dnevnih obveznosti in nihče več ne pazi nate in ti ne govori kaj moraš delati.
Problem je da vsi hočejo v penzijo, potem pa ko pridejo do nje pa ni dovolj €.

Pa bi potem še nekaj zraven. So pa izkušnje in znanje ljudi, ki so tik pred penzijo večinoma veliko vredne in bi jih bilo treba izkoristiti. Samo kaj, ko je ponavadi medgeneracijski preskok vmes in mladi nimajo pojma, stari so pa za staro šaro.

Ja, zdaj me pa kar napadite...