epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
vili napisal/-a:...niso na nevem koliko razpisov dobili učitelja...

grega09 napisal/-a:vili napisal/-a:...niso na nevem koliko razpisov dobili učitelja...
No vidiš ktm.Čakajo te, da prideš po denar, prostora kolikor hočeš... Ne pa da penzioniste matrajo.

vili napisal/-a:učitelj..., uau, tu mi zazvonijo vsi zvonovi...
malo pomagam na tehniški šoli, niso na nevem koliko razpisov dobili učitelja, pa me je vodstvo prosilo, če grem za en predmet zaflikat luknjo, ajde pa grem malo po dolgem času... govoriš o mulcih, te bi vse najprej okoli kepe, ja res nevzgojeno, da ne rečem še kaj gršega, vsi vedo samo o pravicah, ja bog ne daj, da bi se spozabil, pa prilimal kakemu "šmrkavcu" kakšno vzgojno okoli ušes, nebi nič škodilo, mi z advokati snamejo gate z riti...![]()
, to pa...
šole (pa še kaj) so se sfemenizirale - poženščile u 3pm, to je četrta stopnja..., ni trde "možakarske roke", to mi je čisto na tiho zaupalo vodstvo..., pa ne smem govoriti na glas..., (učiteljski zbor; same babe, je vmes tudi kaka..., dedcev nas je pet, pa imej red, ne ga ne more biti...

CNC tehnologija napisal/-a:Neokusno in ne vem kaj dela administrator !!!

Pa še napačno sliko je prilepil. Na kateri šoli pa ima učitelj na svoji mizi fiksni telefon? A ja, je mislil na ravnateljico?5'r napisal/-a:Malo ga je zaneslo, a vseeno zelo neprimerno prilepljena slika v odgovoru zgoraj.

-M- napisal/-a:CNC tehnologija napisal/-a:Neokusno in ne vem kaj dela administrator !!!
Administrator očitno ne opravlja svojega dela. Dobro bi bilo sankcionirat neučinkovitost.

CNC tehnologija napisal/-a:-M- napisal/-a:CNC tehnologija napisal/-a:Neokusno in ne vem kaj dela administrator !!!
Administrator očitno ne opravlja svojega dela. Dobro bi bilo sankcionirat neučinkovitost.
Ja kulturni nivo nekaterih uporabnikov pa takšen, da glava peče.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov