kako boš čepe potegnil ven iz plate, imaš rešeno??..., samo mi pa ne gre v lašto, kam se lahko giblje veriga, če je štift v luknji..., ne mi re sne gre, dobro sem malo butast...
Zadnjič spremenil vili, dne 11.9.2019 13:32, skupaj popravljeno 1 krat.
po te skici, če prav razumem, bi krog na levi strani potiskal čepe v luknje na steni in se peljal po narisani verigi ki miruje !!! Ta veriga se NE premika !
Še nekaj mi ni jasno, kako si si zamislil da bo to plezalo brez, da bi to vseskozi dol padlo, ko ti bo nazaj potegnilo voziček. Ali se ta voziček kako tišči v steno?
Ammm... zakaj ne bi mogli zobatega jermena gor nabit, pa naj se zobata jermenica gor pa dol sprehaja, če že zobate letve ne dobiš?
Zakaj pa ne bi imel kar ketne in verižnik, ki pleza po njej?
Mal brainstormam, če ne moti...
Ne verjemi vsemu, kar piše na internetu. (France Prešern, 1845)
meni ni jasno čisto nič, tudi po "kao skici", pa sem kar nekaj "zrisal", pa ena "ketna" s štifti na federe, paja..., kako se bo veriga dibala, če bo štift sedel v luknjo na plati, res mi nekaj ne gre v lajšto, sem malo bukov..., dobro morda ti rata..., kaj vem, ko bo laufalo pa javi, boš...
Zadnjič spremenil vili, dne 11.9.2019 14:28, skupaj popravljeno 1 krat.
deutz: to bo za NASA ali pa za Bajkonur..., pssstttt... ali pa še kaj hujšega..., je že prehudo, pazi se..., pa še mosa...
kam ti laufa veriga, se zvija - upogiba po plati 0 st ali se zvija - upogiba od te tvoje plat 90st..., tudi narisati - skicirati ne znaš..., oprosti..., enkrat kolizija - ti nekaj grize, zakaj, enkrat štifti ven pa not..., malo konfuzno...
Zadnjič spremenil vili, dne 11.9.2019 14:50, skupaj popravljeno 1 krat.