epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

CNC tehnologija napisal/-a:....je postal TROBILO za male oglase. Keš pada kar naprej, kar je bistvo vsega. ....

Imaš prav, to je osnovni namen lastnika portala. Člani foruma pa smo njegovi volilci, ki se odločamo ali ga bomo še volili. Odločilno je, kako nam prisluhne.Deutz napisal/-a:CNC tehnologija napisal/-a:....je postal TROBILO za male oglase. Keš pada kar naprej, kar je bistvo vsega. ....
In kaj????.... saj mu je to osnovni namen !!

Ni bstvena širina. Bistveno je, da se loči reklama od strokovne debate.CNC tehnologija napisal/-a:Se strinjam z Žerjavarjem, da je osrednji del ekrana postal ozek kot noževo rezilo.

grega09 napisal/-a:Ali ima pa ozek ekran?

najed01 napisal/-a:Prideš v kafič, klima ti ne ustreza, se obrneš in greš. Lahko se pa začneš prerekat s strankami...
Žerjavar napisal/-a:Reklame pa morajo biti, vendar le na obeh straneh ekrana, srednji del pa je namenjen strokovnim debatam.

Zakaj pa gledaš global portala, glej le Forum iz osnovnega menuja, ne zadnjih 24 ur.O trobilu pa tole, nazadnje sem priložil posnetek zaslona, sami mali oglasi
viewtopic.php?t=48433

CNC tehnologija napisal/-a:Ni čudno, da skoraj ni več nobenih strokovnih prispevkov ali pogovorov na temo strojništvo. Gdo bo pa še izgubljal čas s tem....

reber napisal/-a:najed01 napisal/-a:Prideš v kafič, klima ti ne ustreza, se obrneš in greš. Lahko se pa začneš prerekat s strankami...
Tale "kafič" je vedno bolj prazen, stranke so odšle oziroma se vedno bolj redko vračajo.Žerjavar napisal/-a:Reklame pa morajo biti, vendar le na obeh straneh ekrana, srednji del pa je namenjen strokovnim debatam.
Bi bilo lepo, če bi bilo to tudi res... pop-up in vsiljene reklame se odpirajo tudi čez sredino, fuj in fej požrešnost lastnika.
Na računalniku ni problema, nobene reklame ne vidim, sem jih porezal s filtri po meri na AddBlock, ko se pojavi nova vsiljena fora, takoj vpišem nov filter.
Na tablici pa blokiranje oglasov ne dela tako kot bi si želel, pa vsiljeni oglasi prekrivajo še tisto majčkeno uporabne vsebine.
O trobilu pa tole, nazadnje sem priložil posnetek zaslona, sami mali oglasi
viewtopic.php?t=48433
Pridem pogledat 1x na teden, nekajkrat na leto še najdem kaj zanimivega.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov