epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Demz napisal/-a:Pa - a nimamo danes nekakšne križance med kaplanko in francisovo? Zdi se mi, da so na spodnji Savi neke take izvedbe. Ker taprva, na Vrhovem, je Kaplanova, toda postavljena horizontalno.
Vse naslednje od Boštanja navzdol pa nekako drugače.
vili napisal/-a:dobro gospodje kolegi, bom skušal v nadaljevanju, če bom še gor pisati cankarjevsko, se bom skušal potruditi, se vam oproščam glede mojega sloga, se posipam s pepelom, sem že čisto siv..., bo šlo..., mea culpa, maksima kulpa..., (to je nekje iz ene latinščine, kao neka krivda), dobro te pike imam v malih možganih, kaj čem...

vili napisal/-a:jojo:
to glede varjenja je počel naš patner+++ žal, naj mu, da bog mir in pokoj... (fligl - lopato iz pleha je varil na čep, kaj ti ni jasno...), pazi to ni bila šala, imam tudi njihove stepe, mašina premera 1500..., laufa pa v Španiji in to je to, še kaj...
no še enkrat vabilo na montažo, na krko DVOR, če koga zanima, nič ne skrivamo, se boste nadelali...![]()
, hvala bogu...
aha "fligl" je čisto navadno krilo - perut, kaj vem, ja vidim da niste bili nikoli v trdi "knapovški" delavnc recimo u trbovlih..., malo šale, tam ni ene prave SLOVENKE besede, naj pove nekdo, ki je že delal s trbovci...

Vrni se na Energetsko in procesno strojništvo
Po forumu brska: Google [Bot] in 0 gostov