epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

SAJKO napisal/-a:Velika verjetnost, da je nekaj v direktnem stiku, zato je vrglo varovalko ven. Sicer bi bilo dobro napisat, kakšen aparat je, MIG-MAG, TIG??, pa a je inverter al klasika, enofazni, trofazni... Sam če meče varovalko ven, najbrž ni sam krmilje v šlusu, ampak močnostno navitje, kar se pa najbrž ne splača rihtat.

aja pa se to..varil sem ze ogromno z mma tudi na 200A,pa ni nikol vrglo ven..tudi s TIG, pa ni nikol vrglo ven..Oskar2016 napisal/-a:SAJKO napisal/-a:Velika verjetnost, da je nekaj v direktnem stiku, zato je vrglo varovalko ven. Sicer bi bilo dobro napisat, kakšen aparat je, MIG-MAG, TIG??, pa a je inverter al klasika, enofazni, trofazni... Sam če meče varovalko ven, najbrž ni sam krmilje v šlusu, ampak močnostno navitje, kar se pa najbrž ne splača rihtat.
Aparat je inverter migmag 225a..kupil sem novga 14 dni nazaj..enofazni..varil sem z 80 A ene pol urce,potem ko sem pa hotel zaheftat dve pohistvene cevi je pa vse vrglo ven..aparat "mrtev"...

Oskar2016 napisal/-a:aja pa se to..varil sem ze ogromno z mma tudi na 200A,pa ni nikol vrglo ven..tudi s TIG, pa ni nikol vrglo ven..Oskar2016 napisal/-a:SAJKO napisal/-a:Velika verjetnost, da je nekaj v direktnem stiku, zato je vrglo varovalko ven. Sicer bi bilo dobro napisat, kakšen aparat je, MIG-MAG, TIG??, pa a je inverter al klasika, enofazni, trofazni... Sam če meče varovalko ven, najbrž ni sam krmilje v šlusu, ampak močnostno navitje, kar se pa najbrž ne splača rihtat.
Aparat je inverter migmag 225a..kupil sem novga 14 dni nazaj..enofazni..varil sem z 80 A ene pol urce,potem ko sem pa hotel zaheftat dve pohistvene cevi je pa vse vrglo ven..aparat "mrtev"...

Oskar2016 napisal/-a:Sm odprl pokrov pa ne vem kje je varovalka,nisem je nasel..
Hvala vsem,peljem aparat nazaj pa da vidijo..
Lp

PEME napisal/-a:Oskar2016 napisal/-a:Sm odprl pokrov pa ne vem kje je varovalka,nisem je nasel..
Hvala vsem,peljem aparat nazaj pa da vidijo..
Lp
To je ponavadi cevna varovalka, čisto mala. Varstroji jo imajo na zadnji strani, nekje v bližini dovodnega kabla. Poglej....

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov