Pred kratkim sem obupal nad tem da ne morem v detaling modulu na risbe vstavljat znakov za zvare, ki v assembly-u
sicer obstajajo (mogoče kakšen namig...). Imam tudi teževe z printanjem nastalih risb. Ko skušam iz tiskalnika kaj iztisnist, se postopek pri drugem procesu ustavi (najprej mi je uspelo sprintat kar je bilo z zoomom na ekranu, zdej pa niti to ne več). Imam HPja deskjet 3550, ki ni na seznamu podprtih ploterjev. Lakho to spremenim? S kakšnimi nastavitvami pa se drugač navadno tiska? Ve mogoče kdo za kakšno kopirnico ali kaj podobnega, kjer bi mi lahko to vrgli na papir (tudi A3)?
meni dela s simboli normalno, tako v osnovnih pogledik kot v detajlih ali so simboli potegnjeni iz nabora simbolov ali pa če je var izdelan z weldingom
pri printanju pusti tiskalnike pri miru nastavi samo velikost strani in pa full plot za celo stran meni dela tako na epsonu color 400 kot na laser kopircu minolta a3
Nažalost mi ni uspelo nič od tega, sem pa ugotovil, da mi simboli za zvare manjkajo, printer se tudi ne odziva. Hvala ti za resnično uporaben odgovor, zdaj vem kako bodo morale zadeve potekat, potem ko bom nanovo inštaliral program, saj mislim da bo to rešilo vse moje probleme.
Ugotovil sem da je bil moj problem v mankajočih povezavah v nastavitvah. Zdaj mi odlično funkcionira postopek opisan na http://www.profilesmagazine.com/p25/tools.html ki iz risbe ustvari kvalitetne pdf-je.