epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

pocar napisal/-a:Še specifikacije za batne kompresorje:
dvostopenjski (po manjših delavnicah jih skoraj ni): https://www.lincos.si/kategorije/kompre ... #undefined
Pa bolj običajni in razširjeni; kar zmogljiv stroj: https://www.lincos.si/kategorije/kompre ... #undefined
Zdaj pa realna presoja moje trditve. Pištola s porabo 400 l/min bi mogoče delala pri največji nazivni moči mogoče največ 3min.
Pa da me ne bi kdo obdolžil, da delam reklamo za njih, ker z njimi nimam nič.

kenny napisal/-a:za par vijakov odvit je tudi 25l kompresor dovolj. Za tiste par sekund se bo že nabralo tlaka. Bolj je po mojih videnjih važna pištola. Sem inter diskont pristaš za zadeve ki jih potrebuješ parkrat na leto. Dotično pištolo je imel sodelavec po dveh letih skoraj vsakdanje rabe v orodjarstvu na velikih orodjih 2-3m dolžine kjer je ogromno vijakov ji ni nič manjkalo.
Sam imam raje baterijsko makita orodje, pa sem za "hec" kupil kopijo makitine "šraufarce". po treh letih za 30€ še vedno deluje kot urca, po youtubu so delali teste namesto 550nm jih ima dejansko 250. Ampak za občasno delo je ok, odvila je vse feltne, milfakei je crknil po cca mesecu dela, kladivo skakalo ven ves čas. Kako so za 30€ naredili koristno kopijo z skoraj isto notranjosto je pa drugo vprašanje.

KOUTER napisal/-a:Nima veze kam priklopiš,pištola enostavno nima dovolj moči.

Slavc napisal/-a:Tlak pade zaradi prevelike porabe in premajhne kapacitete kompresorja.
Slavc napisal/-a:Pnevmatska pištola 1/2" potrebuje pretok zraka 400L/min, da normalno deluje., ne glede na to ali je kitajska ali nemška. Priključna cev pa mora imeti notranji premer vsaj 8mm in po možnosti priključena direktno na tlačno posodo, brez hitrih spojk in regulatorjev tlaka.
Na tlačno posodo zmontiraj krogelni ventil 1/2" in na njega priklopi sev za pnevmatsko pištolo.

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov